.

.

Z/A Телескоп с Регулируем Статив Астрономически Преломляющий Телескоп, е Подходящ за възрастни и Деца е Портативната Пътно огледало с увеличение на 150 пъти

Z/A Телескоп с Регулируем Статив Астрономически Преломляющий Телескоп, е Подходящ за възрастни и Деца е Портативната

Оценка на посетителите:

BGN 21.33
Брой продукти
Налично за поръчка

* Телескоп има фокусно разстояние 300 мм, изцяло покрито с оптично стъкло и покритие с висок коефициент на пропускливост за получаване на ясни изображения и подобряване на яркостта и яснотата. * Можете бързо да настроите и лесно да намерите обекта, без инструменти.Това е идеален подарък под формата на телескопа за деца и начинаещи в астрономията. * Телескоп е много подходящ за наблюдение на птици на ден, дивата природа, пейзажи и Луната през нощта. * Благодарение на регулируемому штативу той ви позволява да преглеждате във всяко положение. * Можете да го направите като красивия подарък за децата да се развива интерес, и тя също е подходящ за наблюдение на звездите у дома.описание на продукта Телескоп-рефрактор е много подходящ за наземни и астрономически наблюдения по време на пътуване.Можете да видите планетата и луната през нощта.Конфигуриране на телескопа, лесно, дори и за първата употреба, монтаж на телескопа и аксесоари отнема само няколко минути.Регулируеми крака статив ви позволяват да регулирате височината на телескопа.Скоростна содержит1 x телескоп1х алуминиев штативспецификация : Фокусно разстояние : 300 мм Коефициент на фокусиране : 4,29 Окуляр : 20 мм, 6 мм Разширение : 3 X/1,5 x Визьор : 5x24 очите : 1,2 ° съвет : Моля, не гледайте слънцето директно, с невъоръжено око, използвайте слънчев филтър за наблюдения на слънцето, или пък да навреди на очите.

Основни характеристики

Focal length:
300mm
Focus ratio:
4.29
Eyepiece:
20mm, 6mm
Extender:
3X/1.5X
Finder:
5x24
Field of view:
1.2°
prompt:
Please do not observe the sun directly with the naked eye, use a solar filter to observe the sun, otherwise it will hurt your eyes. :

Подобни продукти в категория