.

.

3 бр. Почистващи Марля Гъба Цветни Абсорбиращи Средства За Лица, Аксесоари За Кожата, Кухненски Наметала, Смесени Сладкиши, Японски Кърпички За Ръчно Пране, Сушене, ?

3 бр. Почистващи Марля Гъба Цветни Абсорбиращи Средства За Лица, Аксесоари За Кожата, Кухненски Наметала, Смесени Сладкиши,

Оценка на посетителите:

BGN 10.92
Брой продукти
Налично за поръчка

За многократна употреба КЪРПИ от микрофибър - изящна изработка, добра текстура, фина обработка, здрави и практични, им е трудно да навреди.БЫСТРОСОХНУЩЕЕ спортно КЪРПА - Кърпи, изработени от висококачествен памук, удобен и издръжлив.СПА КЪРПИ - Идеална за използване в дома, в хотел и хостел.КЪРПИЧКИ ЗА ИЗМИВАНЕ на ЛИЦЕТО - дишащи и водопоглощающие, удобно да изсъхне, след измиване са безопасни за използване.ПАРЦАЛИ ЗА ПОЧИСТВАНЕ - Кърпи, изработени от висококачествен памук, удобен и издръжлив.Пратката включва 3 х кърпи / хавлии Характеристики - Размер : 76,00 X34,00 X1,50 см /на 29,87 X13,36 X0,59 инча - Материал : памук и марля - Изработен от висококачествен памук, абсорбира влагата и приятен за кожата, здрав и издръжлив на употреба. - и дишаща, аккуратная инсталация, дебела и удобна. - Идеален за използване в дома, в хотел и хостел. - Добра работа, тънка и дебела, не добри.когато, не избледнява. - не е практично кърпа за измиване на лицето, а и на удобно кърпа за избърсване на ръцете и кърпи за баня. - Цвят : Случаен смесен цвят Описание на стоката, почистващи парцали памучни кърпи— предлагат по-екстравагантен опит.Спа кърпи изсъхват бързо и се наслаждавайте на пухкава мекота с плюшено кърпа eloisa touch towel.Быстросохнущее кърпа за фитнес зала в Луксозна хавлиена кърпа на допир, по-дебели и по-тежки и бързо поглъща вода.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория