.

.

Комплект Конектор за електрически Кабели, 150шт Обжимные Конектори За Кабели, Устойчиви На Окисляване Конектори за Електрически Кабели, Клеми с Кутия за Самолети, з?

Комплект Конектор за електрически Кабели, 150шт Обжимные Конектори За Кабели, Устойчиви На Окисляване Конектори за Електрически

Оценка на посетителите:

BGN 3.33
Брой продукти
Налично за поръчка

Повърхност, след нанасяне на покритие, която може да устои на окисление и увеличава продължителността на живот.Използва се в автомобили, самолети, электросетях, домакински уреди, в заводите за електроника и т.н. Лесен за използване, поставете маша в инструмент и натиснете за кримпване, и целия слой изолация ще бъдат нанесени на тел.Този комплект съдържа различни типове сгради и клемм, които да отговарят на вашите нужди.Опаковани в кутия, можете да се разграничат различни необходимите ви спецификация, удобни за пренасяне и достъп.Повърхност, след нанасяне на покритие, която може да устои на окисление и увеличава продължителността на живот.Използва се в автомобили, самолети, электросетях, домакински уреди, в заводите за електроника и т.н. Лесен за използване, поставете маша в инструмент и натиснете за кримпване, и целия слой изолация ще бъдат нанесени на тел.Този комплект съдържа различни типове сгради и клемм, които да отговарят на вашите нужди.Опаковани в кутия, можете да се разграничат различни необходимите ви спецификация, удобни за пренасяне и достъп.Функция : 1. Лесен за използване, поставете маша в инструмент и натиснете за кримпване, и целия слой изолация, ще бъдат въведени в провод2. Използва се в автомобили, самолети, электросетях, домакински уреди, в заводите за електроника и т.н. 3. Повърхност, след нанасяне на покритие, която може да устои на окисление и увеличава срока на службы4. Този комплект съдържа различни типове сгради и клемм, които да отговарят на вашите потребности5. Опаковани в кутия, можете да се разграничат различни необходимите характеристики, удобни за пренасяне и достъп Спецификация : Вид на продукта : конектор за док-терминал Материал : пластмаса Разстояние между контактите : около 2.54 мм / 0,1 инча Списък на пакетите : 10 x Корпус на съединител JST 2.54 мм F-XH-02 Y 10 x Корпус на съединител JST 2.54 мм F-XH-03 Y 10 x Корпус на съединител JST 2.54 мм F-XH-04 Y 10 x Корпус на съединител JST 2.54 мм F-XH-05 Y 10 x блок преки контакти на съединителя JST 2.54 мм XH - 02 A 10 x Блок преки контакти на съединителя JST 2.54 мм XH-03 A 10 x Блок преки контакти на съединителя JST 2.54 мм XH-04 A 10 x Блок преки контакти на съединителя JST 2.54 мм XH-05 A 150 x Конектор JST 2.54 мм с отворен край, XH-F.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория