.

.

UPKOCH Баскетболно утайка от Чаша за Еднократна употреба, Чаша Мл, Шейкове за напитки, Футболни Чаша, Чаша Мл, Соломинка за напитки, Дневна Спортна Напитка, Чай Сувенир?

UPKOCH Баскетболно утайка от Чаша за Еднократна употреба, Чаша Мл, Шейкове за напитки, Футболни Чаша, Чаша Мл, Соломинка

Оценка на посетителите:

BGN 4.26
Брой продукти
Налично за поръчка

Чаша за вода с соломинкой : Кафеена чаша във формата на футболна топка, Спортна Тема Чаша за напитки с соломинкой, чаша за вода, Чай, Сок, Мляко, Шейкове, Чаши за футболните фенове, футбол.Чаши за кафе : Декорирани в семпъл дизайн, тази чаша за вода красива и изысканна, безопасна и гарантирана в употреба.Чаша за напитки : Елегантна чаша за вода, направен от добър материал, много практичен за по-дълга употреба.Чаша за пиене на вода : Чудесен подарък за нов дом за семейството и приятелите, те ще оценят този подарък.Сувенири за футболните партита : Тази специална чаша - идеален избор за подарък за вашето семейство, приятели, работници и за вас самите!.Чаша за вода с соломинкой : Кафеена чаша във формата на футболна топка, Спортна Тема Чаша за напитки с соломинкой, чаша за вода, Чай, Сок, Мляко, Шейкове, Чаши за футболните фенове, футбол.Чаши за кафе : Декорирани в семпъл дизайн, тази чаша за вода красива и изысканна, безопасна и гарантирана в употреба.Чаша за напитки : Елегантна чаша за вода, направен от добър материал, много практичен за по-дълга употреба.Чаша за пиене на вода : Чудесен подарък за нов дом за семейството и приятелите, те ще оценят този подарък.Сувенири за футболните партита : Тази специална чаша - идеален избор за подарък за вашето семейство, приятели, работници и за вас самите!.Пратката включва 1 х чаша с соломинкой Характеристики -Чаша за вода може да се използва за съхраняване на вода, чай, мляко, горещ шоколад, вода, сок и други напитки. -Елегантна чаша за вода, направен от добър материал, много практичен за по-дълга употреба, млечни чаша с соломинкой. -Тази специална чаша - идеален избор за подарък за вашето семейство, приятели, работници и за вас самите!чаша за вода -Чаша за вода е универсална и е подходяща за различни случаи, като дом, офис, кафеена чаша в кафене или ресторант. -Размер : 9.00 X9.00 X8.50 см / 3.54 X3.54 X3 кокосови чаша malibu. -Цвят : както е показано на футболен купа -Прост дизайн осигурява нейната популярност, красиви линии и елегантен стил, правят купа привлекателен за спортни топки. -Материал : PS чаша за вода със сламка Информация за стоки, Златна чаша за закуска Прекрасна чаша за вода, която е изработена от висококачествен материал и може да продължи дълго време.чаша за пиене с вода на Дъното няма да навреди на работната маса, а чаша за вода е много практичен и удобен. млечни чаша със сламен конструкция, удобна капачка и гладък ръб, в нея могат да се насладят на чудесен следобеден чай. спортни чаши с топка Тази чаша вода е достатъчно, за да отговарят на вашите нужди.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория