.

.

WEIANDBO, НАПРАВЕНИ ПРЕЗ 1997 година, Син Блестящ Банер, Предварително Натянутый, Украса за парти в чест на 26-ти рожден ден, на Фона Надписи, НАПРАВЕНИ ПРЕЗ 1997 Г.

WEIANDBO, НАПРАВЕНИ ПРЕЗ 1997 година, Син Блестящ Банер, Предварително Натянутый, Украса за парти в чест на 26-ти рожден

Оценка на посетителите:

BGN 2.67
Брой продукти
Налично за поръчка

【Монтаж не се изисква】Банер идва с предварително събрание, това ще ви спести време и ще добави по-забавно. 【Размер】Буквата "E" е с височина от 5,1 инча и ширина 4.3 инча.Дължина на въжето е около 118 см, и може да се регулира на дължина и разстояние между буквите. 【Материал】 е Изработен от висококачествен син лъскав картон.Пощенска картичка красиво блести на слънчева светлина. 【Голяма стойност】Банер подходящ за различни случаи, например за окачване в градината, на стената или на масата за вечеря. 【Гаранция】Ако не сте доволни от тази покупка, просто се свържете с нас и ще получите замяна или пълно възстановяване на средствата. 【Монтаж не се изисква】Банер идва с предварително събрание, това ще ви спести време и ще добави по-забавно. 【Размер】Буквата "E" е с височина от 5,1 инча и ширина 4.3 инча.Дължина на въжето е около 118 см, и може да се регулира на дължина и разстояние между буквите. 【Материал】 е Изработен от висококачествен син лъскав картон.Пощенска картичка красиво блести на слънчева светлина. 【Голяма стойност】Банер подходящ за различни случаи, например за окачване в градината, на стената или на масата за вечеря. 【Гаранция】Ако не сте доволни от тази покупка, просто се свържете с нас и ще получите замяна или пълно възстановяване на средствата.Синьо знаме", НАПРАВЕНО ПРЕЗ 1997 г." е идеално за партита на 26-тия рожден ден / годишнина от сватбата.Семейства и приятели ще го харесат.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория