.

.

8 инча, бели cable опаковки ZipTies, на едро 100 бр., самоблокирующиеся, от прозрачен найлон, пластмасови телена на основата на премията за вътрешно, външно, дом, офис, градин?

8 инча, бели cable опаковки ZipTies, на едро 100 бр., самоблокирующиеся, от прозрачен найлон, пластмасови телена на основата

Оценка на посетителите:

BGN 2.00
Брой продукти
Налично за поръчка

[РАЗМЕРЪТ ИМА значение]- 8 инча, цип - с перфектен размер, за да си кабели и проводници са организирани и са под контрол.След нанасяне на отрежете излишната очните ябълки, за да му дам същия чист вид. [ТРАЙНИ] - Изработени от устойчив найлон, тези превръзки са достатъчно здрави, за да издържат по-тежки натоварвания.Дизайн допринася, като в същото време осигурява гъвкавост за всяко използване. [РЕГУЛИРУЕМА ЗАСАЖДАНЕ] - Определя механизъм за надеждно улавя тези завязки на място.Този механизъм осигурява по-свободна за кацане, ако искате нещо затегнете, не защемляя прекалено стегнат. [COUNT 'EM'] - се предлага в насипно състояние опаковка от 100 броя за допълнително удобство.Голям брой пощенски кодове позволява да ги използват за по-големи организационни проекти.Кабелни превръзки могат да бъдат свързани заедно, за да се осигури по-голямо покритие. [ГАРАНЦИЯ] - Да, в тези бели цип действа гаранция. Voraas иска да подкрепи продукт, който ние предлагаме.Нещастни?Нека знае, ние го оправим. [РАЗМЕРЪТ ИМА значение]- 8 инча, цип - с перфектен размер, за да си кабели и проводници са организирани и са под контрол.След нанасяне на отрежете излишната очните ябълки, за да му дам същия чист вид. [ТРАЙНИ] - Изработени от устойчив найлон, тези превръзки са достатъчно здрави, за да издържат по-тежки натоварвания.Дизайн допринася, като в същото време осигурява гъвкавост за всяко използване. [РЕГУЛИРУЕМА ЗАСАЖДАНЕ] - Определя механизъм за надеждно улавя тези завязки на място.Този механизъм осигурява по-свободна за кацане, ако искате нещо затегнете, не защемляя прекалено стегнат. [COUNT 'EM'] - се предлага в насипно състояние опаковка от 100 броя за допълнително удобство.Голям брой пощенски кодове позволява да ги използват за по-големи организационни проекти.Кабелни превръзки могат да бъдат свързани заедно, за да се осигури по-голямо покритие. [ГАРАНЦИЯ] - Да, в тези бели цип действа гаранция. Voraas иска да подкрепи продукт, който ние предлагаме.Нещастни?Нека знае, ние го оправим.Съвсем като зипти, с които всички ние сме израснали.Силен, устойчив и, вероятно, нанесени твърде близо един до друг, но това е нормално! Бели cable опаковки Zip Ties е с дължина 8 сантиметра се предлагат в опаковки по 100 броя. Тези найлонови на основата на мълния са идеални за организацията на проводници и кабели в дома, в офиса и дори и за промишлени нужди.Тези на основата на мълния ще отговарят на вашите нужди за всеки от предстоящите си проекти.Но чакай.Това не е всичко!Voraas е със седалище в САЩ, и ние искаме да подкрепи всеки продукт, който ние предлагаме.Всеки.Продукт.И така, започвайки с преносими компютри, покривала, преходни та чак до кабелни основи и не само.Ако сте недоволни от някой от нашите продукти, за да ни уведомите.Ние ще направим това е правилно.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория