.

.

Комплект за тепане игли MORESEC Животни, Комплекти за начинаещи по Валянию Вълна игли с Инструкции и Основни инструменти за тепане Игли, Подложка за тепане Игли & от П?

Комплект за тепане игли MORESEC Животни, Комплекти за начинаещи по Валянию Вълна игли с Инструкции и Основни инструменти

Оценка на посетителите:

BGN 1.33
Брой продукти
Налично за поръчка

▶【Уникален】 Ние гарантираме, че ще се насладите на тези уникални kitties.Просто не забравяйте да ги наречем, когато ги получите.Тези сладки малки животни като приказно, независимо от това, къде да ги поставите. ▶【Лесно да се учи】 Ние сме подготвили пълен набор от вълнени материали и инструменти, необходими ви аксесоари, а също и лесна за четене и разбиране на инструкциите за експлоатация. за около 1,5 часа, за да може да се създаде кукла, можете да създадете 1-различни прекрасни кукли. ▶【Екологично чиста вълна】 Ние избираме висококачествена кожа 66s, без бучки и отломки, сигурна и екологично чист за всяко използване. много подходящ за игла филц. ▶【Е добра възможност за контакт между родители и деца】Валяние игла - добър начин за подобряване на отношенията между децата, както и намаляване на натиска в работата и ученето.Тя може да се използва като идеален подарък за Ден за защита на децата, рожден Ден, Коледа и т.н. ▶【След приключване на】 Можете да го използвате и като ключодържател, за да ключове, украса за кола, украса на маса.Можете също така да выткнуть всички букви и модели, за да выткнуть който ви харесват моделите.техниката на работа с игла Материал Чанта плюшен кукла от серията Shiba Ин Характеристики : не пропускайте тази прекрасна идея!Вашето семейство и приятели ще се радвате на този уникален коледен подарък! Тези сладки малки животни като приказно, независимо от това, къде да ги постави.Всеки луд любител на кучета ще оцени го по достойнство.Тези творения са изпълнени на базата на технологиите на игла филц.Можете също така да подарявате на кучето някаква дрехи, тя ще изглежда по-привлекателна.За тези, които обичат кучета, това е уникален подарък.Ръчно изработени с внимание!ние гарантираме, че ще се насладите на тези уникални kitties.Просто не забравяйте да ги наречем, когато ги получите.Подробна информация за продукта: Размер на опаковката : 13,5x9x5,5 cm Материал-ръчно изработени : вълна пакет включва : Работен плот от стиропор (11,5 * 8,5 * 3 см) + 4 игли за протыкания (2 на 2 тънки), основни фигури, на съответните фигури материал на опаковката, вълна, комплект въжета за мобилен телефон + аксесоари за очите.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория