.

.

Тънка клавиатура TENDTOP Buetooth за iPad Procreate, Безжична клавиатура с 22 комбинации на клавиши, Акумулаторна клавиатура за Procreate и клавишни комбинации за рисуване за iPad и гра?

Тънка клавиатура TENDTOP Buetooth за iPad Procreate, Безжична клавиатура с 22 комбинации на клавиши, Акумулаторна клавиатура

Оценка на посетителите:

BGN 19.73
Брой продукти
Налично за поръчка

【Повишаване на ефективността на рисуване】 Bluetooth клавиатура за Procreate има над 20 функции за бърз достъп.С една ръка лесно можете да изрязвате, копирате, вмъквате, намали или увеличи размера на четката и т.н. лесно Можете да пристъпи към работа, независимо от това, дали сте експерт-иллюстратором или начинаещ. 【Иновативна клавиатура за Procreate】 Не е необходимо да инсталирате устройства, като осигурява надеждна връзка на разстояние до 5 метра, благодарение на стабилна технология Bluetooth 5.1.Стилна клавиатура перфектно и бързо да се адаптира към i Pad, Mac Book и т.н. Идеалният партньор за начинаещи илюстратори. 【Непрекъсната работа】 Отделен превключвател за включване / изключване и енергоспестяващ дизайн за спестяване на енергия.Вградена литиево-йонна батерия с капацитет от 250 ма батерия, батерия с висок капацитет касети, зареждане чрез USB, бърза и удобна, 2 часа за пълно зареждане, повече от 84 часа непрекъсната работа, в режим на изчакване в продължение на 6 месеца. 【Ергономичен дизайн】 Клавиатура изпълнена в ультратонком дизайн, който е много лек и лесно преносим.И ергономичен наклон, прави работата си по-комфортен.Той е снабден с 4 меки гумени ленти на задната стена, което осигурява устойчивостта му на масата.Лесно можете да сложите в раницата си, и той не ще отнеме много място. 【Идеален подарък за вас】 Клавиатура за рисуване, подходящи за създаване на скици, илюстрации и всяко друго дигитално изкуство на Procreate.Моля, не се колебайте да се свържете с НАС, ако имате някакви проблеми.ЗАБЕЛЕЖКА : Трябва да се използва в съответствие с метода за въвеждане на английски език.Безжична клавиатура TEDNTOP за Procreate Безжична клавиатура за Procreate има над 20 функции за бърз достъп.С една ръка лесно можете да изрязвате, копирате, вмъквате, за регулиране на размера на четката и т.н., Няма нужда да инсталирате устройства, като осигурява надеждна връзка на разстояние до 5 м със стабилна технология Bluetooth 5.1.Идеалният партньор за digtal illustrator за Procreate.Подробна информация : Име : TEDNTOP Procreate Shortcut Keyboard Цвят : черно Материал : ABS + PC Тегло : 4,2 унции Батерия : литиево-йонна батерия с капацитет от 250 ма Как свързване на клавиатурата : 1-Включете превключвателя на захранването е в позиция "ВКЛ." в горната част на задния панел. 2-Продължително натискане на бутон "Bluetooth", докато led индикатора започне да мига в синьо, което означава, че клавиатурата е преминала в режим на сдвояване. 3-Стартирайте асистент за конфигуриране на Bluetooth на своя таблетката и изберете "A5" от списъка за сдвояване.Забележка : Опитайте да ги свържете отново, ако операцията се направи, завършиха с неуспех.Трябва да се използва в съответствие с метода за въвеждане на английски език.Осъществяване на продукт : 1x Безжична клавиатура 1x USB кабел 1x Ръководство за потребителя.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория