.

.

Mipcase Екипировка за Катерене Компас за Оцеляване в Къмпинг Джобен Компас За Оцеляването на Ретро Компас фън шуй Откидывающаяся Покриване на Тавичката Компас фън шу?

Mipcase Екипировка за Катерене Компас за Оцеляване в Къмпинг Джобен Компас За Оцеляването на Ретро Компас фън шуй Откидывающаяся

Оценка на посетителите:

BGN 4.95
Брой продукти
Налично за поръчка

90% памук /10% вискоза.Compass интерпретира подходящи места за хората, които използват луо пан, за да замине, на базата на compass geomancer и астрономия compass за фън шуй.Компас за къмпинг. Квадратен дизайн на компас, красив и изискан дизайн в стил, компактен и преносим, удобен за използване по време на разходка.Походный компас.Използвайте компас фън шуй, дръжте го точно в едната ръка или да се постави на равна повърхност с числото 0, сочещи посоката, в която искате да следвате, например, до главния вход на къщата.Походный компас.Компас фън шуй е традиционна етикетирането на фън шуй и включва градуса мащаб с резолюция от един градус.Походный компас.За туризъм, оцеляване в къмпинга и активна почивка - един чудесен подарък за приятели, деца и семейства.Походный компас.Описание на Функции - Материал : сплав 、 -Размер (и) : 10. 00 X10. 00 X2. 30 см 、 3. 93 X3. 93 X0. 90in 、-Цвят : както е показано 、 Предпоставка включва 、 1 х компас 、.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория