.

.

Verfons Стягащ Крем за очи, Стягащ Крем за очи, Verfons Стягащ крем за очи от Чанти, Verfons Стягащ крем за очи с Змеиным отрова Verfons, Verfons Временен Стягащ крем за очи (1бр)

Verfons Стягащ Крем за очи, Стягащ Крем за очи, Verfons Стягащ крем за очи от Чанти, Verfons Стягащ крем за очи с Змеиным

Оценка на посетителите:

BGN 0.67
Брой продукти
Налично за поръчка

Стягащ крем за очи Verfons : Изглажда и деликатничает, премахва проблемите със зрението, изглажда динамични бръчки, теглене на кожата.Стягащ крем за очи : Лесно се нанася и попива, кожата освежается и не липнет, елиминира торбички под очите и тъмни кръгове и нежно се грижи за кожата.Освежаващ и овлажняващ : Захранване на влага в долната част на кожата, освежава и овлажнява, прави кожата стегната и еластична, интензивно овлажнява и задържа влагата.Начин на употреба : 1. Вземете количество крем за очи с размер на оризово семена на безименния пръст, леко погладьте област около очите 2. Нанесете с кръгови движения по структурата на кожата, 3. Внимателно повдигнете и масажирайте областта под очите, за да се ускори усвояването.Подходящ за всички типове кожа : Безопасно се прилага около очите, независимо от това, нормална имате кожа, мазна или суха!.Начин на приложение : Стъпка 1 : Вземете необходимото количество от крем за очи и нанесете го върху кожата около очите; Стъпка 2 : Масажирайте и внимателно нанесете крем за очи за зоната около очите; Стъпка 3 : Леко вмассируйте отвътре навън, за да помогне на кожата около очите напълно попие.Описание : Име : Стягащ крем за очи Verfons нето Съдържание : 30 гр. Срок на годност : 3 години Подходяща възраст : неограничен В комплекта са включени : 1/3/5 бр. * Стягащ крем за очи Verfons.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория