.

.

CANIGHT, на 5 групи, Калъф с Диаманти, Козметично Съкровище с Роза и замъка Xxin, Вечерни, Прозрачен Лилав/Детски Органайзер За Принцесата, Контейнер За Диаманти За Коса, З?

CANIGHT, на 5 групи, Калъф с Диаманти, Козметично Съкровище с Роза и замъка Xxin, Вечерни, Прозрачен Лилав/Детски Органайзер

Оценка на посетителите:

BGN 1.67
Брой продукти
Налично за поръчка

ABS. Малък ковчег за съкровище : Прекрасно качество на изработка осигурява по-дълъг експлоатационен живот и ефект за съхранение.Играчка сандъка със съкровището : Това е най-добрият подарък за майки, приятелки, дъщери, колеги, приятели.Кутия : Изработена от висококачествен материал и е здрав.Кутия за демонстрация на бижута : Специално проектирана за съхранение на гривни, колиета, обици и други малки неща.Чанта-органайзер за пръстените : Ковчег с кош за момичета-най-лесният и елегантен външен вид, съответстващ на стилен вътрешното пространство. ABS. Малък ковчег на гръдния кош : Прекрасно качество на изработка осигурява по-дълъг експлоатационен живот и ефект за съхранение.Играчка сандъка със съкровището : Това е най-добрият подарък за майки, приятелки, дъщери, колеги, приятели.Кутия : Изработена от висококачествен материал и е здрав.Кутия за демонстрация на бижута : Специално проектирана за съхранение на гривни, колиета, обици и други малки неща.Калъф-органайзер за пръстените : Ковчег с кош за момичета - най-лесният и елегантен външен вид, съответстващ на стилен вътрешното пространство.Списък на пакетите 5 x Набор от детски кутии за съхранение Характеристики Материал : ABS голяма кутия за сандъка със съкровища-Тя идва с голям капацитет и дизайн сандъка със съкровища, това може да осигури удобство за вашия съхранение притворяющейся играчки принцеса. - Компактен размер, не заема твърде много място при използване на сандък със скъпоценни украшения. - Той е изработен от материал, плюс отлична технология и здрава кутия за играчки "сандък със съкровище". -Размер : 14,00 X12,00 X11,00 см /5,50 X4,72 X4 калъф за детски бижута. -добър материал, трудно е деформиран, или в ковчег с диаманти за момичета. - Подходящ за съхранение на обици, гривни, колиета, пръстени или други бижута.Информация за стоки, Калъф-органайзер за пръстени, Изработени от материали .Ковчег за демонстрация на бижута В нея можете да съхранявате всички ваши любими бижута в ред, и им е лесно да се намери. малък ковчег със съкровищата на Тази ковчег за бижута идеална за съхранение на пръстени, обици, колиета, гривни и играчки.играчка в сандъка със съкровището Е креативна ковчег за съхранение на бижута.скоростната - това е играчка за съхранение за деца.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория