.

.

Интелигентен led крушка Nanoleaf Essentials, като цвят (60 W) - RGB и от топла до студена бяла, с управлението на приложение и глас (работи с Apple Home, Google Home, Samsung SmartThings) (Matter A19 (1 опаков?

Интелигентен led крушка Nanoleaf Essentials, като цвят (60 W) - RGB и от топла до студена бяла, с управлението на приложение

Оценка на посетителите:

BGN 2.00
Брой продукти
Налично за поръчка

Лампа с нажежаема жичка A19 E26.Добре дошли на пощенска картичка.Кратко ръководство на потребителя. [Matter-enabled] е Съвместим с всички основни екосистеми на един умен дом, за да се гарантира защита на вашия дом в бъдеще. [16 M цвята + RGBW] Почти неограничени цветови възможности.Насладете се на най-ярка бяла светлина с разширен температурен диапазон от най-студените до най-топлите нюанси на бяло, или изцяло се потопите в един свят на цветове. [Лесна настройка] Сканирайте QR код на Материята, за да включите електрическата крушка и лесно я добавете към дома си. [Анимация промяна на цвета] Настройте с помощта на цветове и движения, като Fade, Highlight и Random.Бавно промяна на цвета, създаване на атмосфера, който създава идеалното настроение, или увеличете скоростта, за парти започна. [Задаване на график] Автоматизира включване / изключване на осветлението в определено време и в определени дни, за малко да се опрости вашите ежедневни дела.Настройте графика си с помощта на приложения на Apple Home, Google App Home или по всякакъв друг начин, съвместим с Материята, или на гласовия помощник. [Максималният комфорт и производителност] При циркадном осветление регулиране на осветление така, че да автоматично подстраивалось под вашия часови пояс.Тази функция естествено се подготвя ви за спокоен сън, премахването на синя светлина, когато денят сменя нощта. [Приложение и гласово управление на] Углубитесь в настройката на осветление с помощта на приложения Nanoleaf (цветове, анимация осветление, графици и др) или го свържете с умен домашен помощник за управление без помощта на ръцете.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория