.

.

PETSBURG Крем за очи с Пептидом Змийска Отрова против бръчки, Крем за Очи с Пептидом Змийска отрова Крем за очи с Змеиным отрова - Премахва торбички под очите / Тъмни кръ?

PETSBURG Крем за очи с Пептидом Змийска Отрова против бръчки, Крем за Очи с Пептидом Змийска отрова Крем за очи с Змеиным

Оценка на посетителите:

BGN 3.00
Брой продукти
Налично за поръчка

▶【Крем за очи с змеиным отрова】: Крем-серум за очи, специално разработена за деликатната кожа около очите.Активира производството на колаген и прониква дълбоко в кожата, намалява признаците на стареене. ▶【Хидратация】:Крем за очи заздравява кожата, подобрява състоянието на огрубевшей на кожата и порите, овлажнява и успокоява сухата кожа, омекотява и изглажда кожата. ▶【Против бръчки】: Предназначени за изглаждане на бръчки и намаляване на торбичките под очите, на нашия крем за очи лесно се абсорбира в кожата около очите. ▶【Начин на приложение】: Стъпка 1 Вземете необходимото количество от крем за очи и нанесете го върху кожата около очите; Стъпка 2 ще Меки движения масаж отвътре навън, за да помогне на кожата около очите напълно попие. ▶【Активни съставки】 : Съдържа пептид на змийска отрова за грижа за кожата, възстановява и овлажнява кожата около очите, изглажда малките бръчки и прави кожата около очите влажна и лъскава.Име : Крем за очи с змеиным отрова Материал : Пептид змийска отрова Спецификация : 3 г / бр Комплект : 1/2/3/5 бр Крем за очи Топли съвети : Ако имате някакви въпроси, моля първо, пишете ни.Благодарим ви за разбирането и приятно пазаруване!.

Основни характеристики

3g/PCS:
Package Contents:
1/2/3/5 Pcs Eye Cream:
Warm Tips:
If you have any questions, please email us first.Thanks for your understanding and happy shopping!:

Подобни продукти в категория