.

.

Надеждни индустрия, инк.. Предмети от първа необходимост, 4 Чифта Мъжки Топли Зимни Чорапи С подгряване, Термоизолированные Тежкотоварни Дебели Чорапи носочные на ?

Надеждни индустрия, инк.. Предмети от първа необходимост, 4 Чифта Мъжки Топли Зимни Чорапи С подгряване, Термоизолированные

Оценка на посетителите:

BGN 0.67
Брой продукти
Налично за поръчка

Акрил, Еластан.Издърпайте закопчалка.Машинно пране.Ултра топъл и пухкав, дебел хастар 97% акрил, 3% еластан Размер на чорапи : 10-15 подходящ за обувки 7-12 размер. Удобен шев на чорап, За да се намали износване и подобряване на комфорта.Четка от вътрешната страна, За да Създава комфорт на кожата мехурчета с топъл въздух, по-дълго затопляне на Краката. Температурата на 2,3 °C запазва краката топли до -13 F, задържа топъл въздух в близост до кожата. 4 различни цвята - за ежедневна съчетаване на цветовете - Може да се пере в машина.Акрил, Еластан.Издърпайте закопчалка.Машинно пране.Ултра топъл и пухкав, дебел хастар 97% акрил, 3% еластан Размер на чорапи : 10-15 подходящ за обувки 7-12 размер. Удобен шев на чорап, За да се намали износване и подобряване на комфорта.Четка от вътрешната страна, За да Създава комфорт на кожата мехурчета с топъл въздух, по-дълго затопляне на Краката. Температурата на 2,3 °C запазва краката топли до -13 F, задържа топъл въздух в близост до кожата. 4 различни цвята - за ежедневна съчетаване на цветовете - Може да се пере в машина.Когато температурата падне, краката могат да бъдат засегнати първи.Обикновените термоноски или носенето на голямо количество чифта чорапи често ви подвеждат.За да сте сигурни в студа, имате нужда от чорап с висока топлоизолация.Чорапи с отопляем са били тествани за постигане на показателя за устойчивост на топлина 2.13ghz, и те согреют краката до минус 25 ° C или -13 ° F, като се гарантира, че краката ви ще останат по-дълго на топло.Ние Ви предлагаме комплект от 4 двойки с отстъпка.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория