.

.

SAWQF Опаковка торби за какашек за домашни кучета, торби за боклук, Лъжичка за какашек за кучета, Открит Преносим титуляр за събиране на какашек (Цвят: D, размер: 11 * 6* 5 с?

SAWQF Опаковка торби за какашек за домашни кучета, торби за боклук, Лъжичка за какашек за кучета, Открит Преносим титуляр

Оценка на посетителите:

BGN 3.00
Брой продукти
Налично за поръчка

Лек, удобен и лесен за съхранение. подходящ за разходки на домашни любимци, туризъм, къмпинг и така нататък.Полезна и лесна за почистване на домашни любимци.Лек, удобен и скромен на съхранение.Полезна и лесна за почистване на домашни любимци.Лек, удобен и лесен за съхранение. подходящ за разходки на домашни любимци, туризъм, къмпинг и така нататък.Полезна и лесна за почистване на домашни любимци.Лек, удобен и скромен на съхранение.Полезна и лесна за почистване на домашни любимци.Тип на легла за кучета ltem : Молци и пакети за какашек Употреба : Опаковка торбички за кучешки какашек Забележки : 1. Поради ръчно измерване, моля, имайте предвид разликата в 0,5-1 сантиметър. (1 инч = 2,54 см) 2. Поради различни компютърни екрани действителният цвят може да се различава от представянето в списъка на изображения.Благодаря ви за вашето разбиране.Лесен за употреба.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория