.

.

2 бр. Подложки под формата на цветове на череша за Журнального маса - Огнеупорни Декор под формата на Цветове на череша, Нескользящий Подложка, Прозрачно фолио, Стой?

2 бр. Подложки под формата на цветове на череша за Журнального маса - Огнеупорни Декор под формата на Цветове на череша,

Оценка на посетителите:

BGN 2.00
Брой продукти
Налично за поръчка

➤ Висококачествен материал : Нашите стойки за стъкло на маса, изработени от висококачествен PVC-материал, който е термостойким, нескользящим и мека.Розови влакчета ще защитава любимата си маса за хранене, кухненски плот от петна и повреди. ➤ Стилна декорация с кавайными щанд : Тези прости и меки гумени подложки под формата на цветове на череша изглеждат наистина стилно и елегантни.Тези сладък поставка за напитки са идеални за украса на интериора на офиса, кухнята, а също и кафенета, хотели и ресторанти. ➤ Размер стойка за маса : Комплект от 2 каботажните има два размера : с една розова поставка с размери от около 4,5 х 4,5 инча, а една бяла поставка за напитки размер на 6,2 х 6,2 инча. Този перфектен размер прави тези гумени поставки за напитки, подходящи за всички обикновени чаши. ➤ Лесно почистваща поставка за работния плот : Тези красиви поставки за работния плот е по-удобно за почистване, от корк влакчета, просто изплакнете този розов подложка за работния плот вода и след това да изсъхне.Можете също така да избършете разливи и течността от повърхността с влажна кърпа, която също така е лесно за почистване. Размер : Бял : диаметър 6,3 инча и дебелина 1,18 инча Розово : диаметър 4,5 инча и дебелина от 1, 18 инча.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория