.

.

АленкаД. Препарат за съдове, Прозрачен Държач за Сапун с Розов Оттенък, с Овална Тава За Сапун и Гъба, препарат за съдове, Кутия, Анимация за Баня, Душ, Кухненски Мивк?

АленкаД. Препарат за съдове, Прозрачен Държач за Сапун с Розов Оттенък, с Овална Тава За Сапун и Гъба, препарат за съдове,

Оценка на посетителите:

BGN 9.06
Брой продукти
Налично за поръчка

Жълто-Розово препарат за съдове за душата : Той е от прозрачна смола с ефект на добавянето на сушени рози.Симпатична и приятна на вид препарат за съдове ръчно изработени one of it ' s kind ще даде на вашата баня, душ кабина, кухнята и т.н. в чист вид.Тежък препарат за съдове за мивка лесно се побира в близост до банята, така и на кухненската мивка.Идеална за съхранение на парче сапун прилична по размер.Какво получавате : Единствената по рода си препарат за съдове x 1 и приятелско обслужване на клиенти 24/7.Жълто-Розово препарат за съдове за душата : Той е от прозрачна смола с ефект на добавянето на сушени рози.Симпатична и приятна на вид препарат за съдове ръчно изработени one of it ' s kind ще даде на вашата баня, душ кабина, кухнята и т.н. в чист вид.Тежък препарат за съдове за мивка лесно се побира в близост до банята, така и на кухненската мивка.Идеална за съхранение на парче сапун прилична по размер.Какво получавате : Единствената по рода си препарат за съдове x 1 и приятелско обслужване на клиенти 24/7.Препарат за съдове за баня Alenka D, дизайн от прозрачна жълтеникава смола, държач за гъба за сапун, тава, скоростна защита, калъф за баня, душ, кухненски бокс.Сапун ястия с ефект на тази роза ще бъдат приятно допълнение към вашата баня и кухня.Изработени от устойчив полимер материал, нашите сапун ястия е лесно пренебрегнете космически.С правилното тегло препарат за съдове не ще се плъзне по масата.Размери 5-1 / 4 x 4 x 1 инча, идеален размер за мивка или душ.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория