.

.

Чанта LH LIHI Ръчна изработка, плетени калъф за плетене на една кука дантелени памучни украса, дантелени кърпички, Класически Стил, салфетки, подложка за вази, възглав?

Чанта LH LIHI Ръчна изработка, плетени калъф за плетене на една кука дантелени памучни украса, дантелени кърпички, Класически

Оценка на посетителите:

BGN 0.33
Брой продукти
Налично за поръчка

Дантела. Ръчни умения, дантелени бижута ръчна изработка, свързани с кука, 100% памук, естествен, без замърсявания.Класически стил се радва на спомени. многофункционална салфетки, използвани като кърпички, салфетки за прибори за хранене, вази, възглавници, за вази, за каботажните напитки .... навсякъде, където искате. защита на работния плот, за предотвратяване на увреждане на мебели здрав и многократна употреба. ръчна работа, разликата в размера ще е 5%. Дантела. Ръчни умения, дантелени бижута ръчна изработка, свързани с кука, 100% памук, естествен, не замърсява околната среда.Класически стил се радва на спомени. многофункционална салфетки, използвани като кърпички, салфетки за прибори за хранене, вази, възглавници, за вази, за каботажните напитки .... навсякъде, където искате. защита на работния плот, за предотвратяване на увреждане на мебели здрав и многократна употреба. ръчна работа, разликата в размера ще е 5%.Ръчни умения, дантелени бижута ръчна изработка, свързани с кука, 100% памук, естествен, без замърсяване Класически стил Радва спомени многофункционална салфетки, използвани като кърпички, салфетки, купички, подложки за вази, поставка за напитки .... навсякъде, където ви харесва защита на работния плот, за предотвратяване на увреждане на мебели здрава и множество ръчна работа, разликата в размера ще е 5%.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория