.

.

Съвместим с 2022 калъф Airpod Pro 2 Силиконов калъф с хубави 3D анимационни дизайн за Airpod Pro 2 за деца/момичета/момчета-тийнейджъри (Pro 2 350 оранжево)

Съвместим с 2022 калъф Airpod Pro 2 Силиконов калъф с хубави 3D анимационни дизайн за Airpod Pro 2 за деца/момичета/момчета-тийнейджъри

Оценка на посетителите:

BGN 1.67
Брой продукти
Налично за поръчка

【Съвместимост】 Интересни и стилни модели спортни обувки, изработени по поръчка, силиконов защитен калъф идеално предпазва от неочаквани повреди. подсилени фърмуер по краищата е предназначена за Air Pod PRO 2. Чудесен подарък за момичета и момчета. 【Материал премиум-клас】 Този елегантен Airpod PRO 2 е изработен от висококачествен силиконов материал, който притежава удар и защита от падане и предпазва вашия airpod PRO 2 от ненужни подутини, вдлъбнатини и драскотини. 【 Защитете Air Pod 】 Той е изключително издръжлив и предпазва вашия Airpod PRO 2, във всички посоки.В долната част на корпуса е запазен порт за зареждане, който може да се зарежда, не сортиране на корпуса. 【Специално за вашия своята практика Airpod Pro 2】-Оптимизираният дизайн гарантира, че капакът няма да падне при отваряне на своята практика.Бихте могли да се отвори напълно устройство, при това долната част на Air Pod Pro 2 не се плъзга, когато е било навън. 【 Най-внимателно обслужване】 Ако имате някакви въпроси или не сте доволни от нашите продукти, можете да ни уведомите и ние веднага ще ви помогнем.Ние също подкрепяме услуга за връщане на паричните средства, така че да не се притесняваш. 【Съвместимост】 Интересни и стилни модели спортни обувки, изработени по поръчка, силиконов защитен калъф идеално предпазва от неочаквани повреди. подсилени фърмуер по краищата е предназначена за Air Pod PRO 2. Чудесен подарък за момичета и момчета. 【Материал премиум-клас】 Този елегантен Airpod PRO 2 е изработен от висококачествен силиконов материал, който притежава удар и защита от падане и предпазва вашия airpod PRO 2 от ненужни подутини, вдлъбнатини и драскотини. 【 Защитете Air Pod 】 Той е изключително издръжлив и предпазва вашия Airpod PRO 2, във всички посоки.В долната част на корпуса е запазен порт за зареждане, който може да се зарежда, не сортиране на корпуса. 【Специално за вашия своята практика Airpod Pro 2】-Оптимизираният дизайн гарантира, че капакът няма да падне при отваряне на своята практика.Бихте могли да се отвори напълно устройство, при това долната част на Air Pod Pro 2 не се плъзга, когато е било навън. 【 Най-внимателно обслужване】 Ако имате някакви въпроси или не сте доволни от нашите продукти, можете да ни уведомите и ние веднага ще ви помогнем.Ние също подкрепяме услуга за връщане на парите, така че няма нужда да се притеснявате. Съвместимост с Airpod PRO 2 2022 Характеристики : 1. Устойчив на удари дизайн 2. Защита на 360 ° 3. Портативен дизайн 4. Меки на пипане силикон 5. Издръжлив материал, Помещение включва : 1 х калъф за Airpod PRO 2 1 х ключодържател Моля, обърнете внимание : калъф за зареждане на Air Pod PRO 2 и Airpod PRO 2 в комплекта не са включени.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория