.

.

visesunny Панда с Цветен Сърце, 2 бр., Влажна чанта с Джобове с цип, Моющаяся Множество Голям Чанта за Памперси за Пътуване, Плажа, Детска градина, Колички, Памперси, Мръсн?

visesunny Панда с Цветен Сърце, 2 бр., Влажна чанта с Джобове с цип, Моющаяся Множество Голям Чанта за Памперси за Пътуване,

Оценка на посетителите:

BGN 3.33
Брой продукти
Налично за поръчка

Много си струва да се купи плат чанта за памперси wet бебе!.С помощта на защелкивающейся дръжки можете да защелкнуть чантата си навсякъде, където имате нужда от него – в инвалидна количка, на пеленальном масичката или в куфар. ♥ За удължаване на срока на тази услуга на тъканта чанта за мокри памперси препоръчително да се използва екологично чист, протираемый, моющийся, еднократна употреба пакет за мокри пелени, ръчно изпиране и изсушаване на въздуха.Хвърли пропотевшую дрехи за джогинг в чантата с влажна подгузником бебе, преди да се смесват с вашия багаж, за да може вашата дневна облекло хубаво миризмата.8 инча (Ш) / [Малко] 8,7 инча (Д) x5,9 инча (Ш) Чанта за мокри неща са отлични за носене на памперси, мръсна спортни облекла и мокри бански костюми.Най-хубавото е, че това е чудесна платнена торбичка за мокри памперси подарък за детска душа!. Цип съдържа изпускащ и неприятни миризми.С помощта на защелкивающейся дръжки можете да защелкнуть чантата си навсякъде, където имате нужда от него – в инвалидна количка, на пеленальном масичката или в куфар.Подаръци Geat Разгледайте такива подаръци, като рожден ден, ден на бащата, ден на майката, ден на св. ♥ Чанта за мокри неща с двойни джобове с цип, един за сухи, чисти неща, друг за мокри неща или мръсни пелени. Пазете мръсни тъканни памперси детска чанта за влажни филтър памперс, за да я използват като преносими ведерко за памперси, съдържащ миризми.Не само за мокри неща – от тези чанти стават страхотни организаторите за детски играчки, аксесоари, тоалетни принадлежности, електроника, на пътуване и много други! *** ADVENTAGE *** Модерен и стилен, за многократна употреба и са водоустойчиви, с високо качество Покритие и атрактивен дизайн.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория