.

.

Магнитен държач за телефон Aramox за кола от алуминиева сплав и магнит, Магнитно закрепване за телефона на таблото за кола Завъртане на 360 градуса Определяне на магнит

Магнитен държач за телефон Aramox за кола от алуминиева сплав и магнит, Магнитно закрепване за телефона на таблото за

Оценка на посетителите:

BGN 51.95
Брой продукти
Налично за поръчка

Изчакайте 12 часа, преди да можете да го използвате.След монтаж силно натиснете го, за да се уверите, че е надеждно закрепен. Забележка : Метални табели могат да попречат на безжична зареждане (i OS Phone 8, i OS Phone X, Note, 8, S8, S7/S6/Note 5, 6 P / 5 X / 6 и други устройства). Забележка : Метални табели могат да попречат на безжична зареждане (i OS Phone 8, i OS Phone X, Note, 8, S8, S7/S6/Note 5, 6 P / 5 X / 6 и други устройства). за Да се осигури силно магнитно привличане, на всяко устройство трябва да се използва метална плоча, която влиза в комплекта на продукта.Моля, махнете метална плоча пред безжично зарядно устройство.Страхотен мобилен телефон може да поддържа стабилно, и мобилен телефон да не падне по време на шофиране, а на приложено магнитно поле няма да се отрази на звънене на мобилния телефон.Страхотен мобилен телефон може да поддържа стабилно, и мобилен телефон да не падне по време на шофиране, а на приложено магнитно поле няма да се отрази на звънене на мобилния телефон.Той не ще загораживать преглед по време на движение.Трайно лепило и лесна настройка : С помощта на свръхлеки лепило на задната страна той здраво се прикрепя към основата.Той не ще загораживать преглед по време на движение.Параметри : Тип на продукта : Магнитен държач за телефон Материал : Алуминиева сплав + магнит Приложение : Универсален Осъществяване Списък : 1 х магнитен държач за номер 3 х аксесоари Забележка : 1.Моля, махнете метална плоча пред безжично зарядно устройство. за Да се осигури силно магнитно привличане, на всяко устройство трябва да се използва метална плоча, която влиза в комплекта на продукта.Ъгъл на наклон на телефона може да се регулира по желание на 360 градуса.След монтаж силно натиснете го, за да се уверите, че е надеждно закрепен.Напълно освободи ръката си и останете в безопасност по време на шофиране.При монтаж внимателно избършете повърхността на алкохолна кърпа и оставете го да изсъхне напълно.

Основни характеристики

Item Type:
Magnetic Phone Holder
Material:
Aluminum Alloy + Magnet
Application:
Universal
Package List:
1 x Magnetic Phone Holder :
3 x Accessories:
Note:
1. The metal plate may interfere with wireless charging (for iOS Phone 8, for iOS Phone X, for Samsung Note 8, S8, S7/S6/Note 5, for Nexus 6P/5X/6 and other devices). Please remove the metal plate before using the wireless charger.:
2. Connect the metal plate directly to the back of the thicker phone case to avoid interference with magnetic accessories. :

Подобни продукти в категория