.

.

Pajean 54 Бр. Транспортни Украса за Парти по случай рожден Ден, Автомобили, Парти, Окачен Завъртете Декор за детски Превозни Средства, Парти по Случай Рожден Ден, Трансп?

Pajean 54 Бр. Транспортни Украса за Парти по случай рожден Ден, Автомобили, Парти, Окачен Завъртете Декор за детски Превозни

Оценка на посетителите:

BGN 0.67
Брой продукти
Налично за поръчка

Съдържание на опаковката : Комплект за транспортиране на рожден ден съдържа 12 картички за украса на транспортиране в различни стилове, общо 24 броя, и 24 бр декорации с една спирала, 6 броя накити с двойна спирала на 6 различни цвята; Достатъчно количество може да отговори на вашите нужди в бижута за рождения ден на транспортна тематика.Информация за размерите : максималният размер на този завъртете украса за парти в чест на рождения ден на транспорт е 6,7 х 6,7 инча / 17 х 17 см, което е разумен размер, подходящ за различни декорации на автомобилна тематика; Инсталацията е много проста и лесна, и това ще ви отнеме само няколко минути, за да си гостите могат още повече се насладите страна на автомобилна тематика. Качествени материали : изработени от качествен картон, тези украса за парти в чест на рождения ден на превозни средства, цветовете са ярки, трайни и многократна употреба; Симпатичен дизайн на елементи от превозни средства и ярки цветове ще вървят добре с тематична страна в чест на автомобили. Универсално приложение : за тези декорации за транспорт са подходящи за рожден ден на превозни средства, тематични партита в колите , детски душата, тематични партита в пътното строителство, купоните в увеселителен парк, и т.н.; те са сладък външен вид, отговаря на предпочитанията на момчетата и момичетата, това ще бъде за тях е прекрасен подарък.Привличащи вниманието цветове и дизайни : whirlpool украса за превозни партита съдържат графични елементи, като например автомобили, училищни автобуси, влакове, самолети, лодки, хеликоптери, багери и т.н. Сладък дизайн и ярки цветове са перфектни за вашето парти в транспортна тематика със семейството си и приятели; Прекарайте най-доброто време заедно и се насладете на незабравими спомени с декорации за парти в чест на доставка. 54 бр. транспортни украса за парти в чест на деня на раждане, автомобили за тематични партита, окачен завъртете декор за деца, превозни средства за бала в чест на рождения ден, аксесоари за детската душа.Това спиральное бижу с богато модел за транспорт, забележителна транспортна комбинация, която ще бъде идеалното допълнение към всяко парти в транспорта, архитектурни или автомобилната тематика по повод деня на раждането, а също и чудесен начин да направите вашата партия по-атмосферната и забавна.Параметри : Максимален размер : 6,7x6,7 инча/17x17 cm Материал : хартия Цвят : цветен Стил : като на снимката на Помещение включва : 24 х транспортировочный на медальон вихрушка за парти по случай рождения ден на 24 х спирала украса 6 х двойна спирала украса.

Основни характеристики

Maximum size:
6.7 x 6.7 inches/ 17 x 17 cm Material

Подобни продукти в категория