.

.

Чанта за дрехи за съхраняване на бельо, Окото Чанти на съвсем малък, 2 елемента Торби за дрехи, Мрежести Торби за пране, Пътни Чанти за дрехи, Чанта за дрехи за колеж, ?

Чанта за дрехи за съхраняване на бельо, Окото Чанти на съвсем малък, 2 елемента Торби за дрехи, Мрежести Торби за пране,

Оценка на посетителите:

BGN 0.67
Брой продукти
Налично за поръчка

【 2 размера на нетната торби за дрехи】2 миещи чанта за дрехи от груба мрежи с различни размери : 19,7x23,6 инча (50x60 см) и 23,6x31,5 инча (60x80 cm).Окото чанта от съвсем малък с различни размери ще осигури комфортен разделяне на малки дрехи / детайл. 【Дизайн с завязками】 Чанти за бельо също имат фиксирующуюся закопчалка на съвсем малък, предотвращающую рассыпание лични неща.Можете да го сложите в пералнята, той е лесен за използване.Окото на фината структура плоски и тънки, със силна защита, подходящ за тениски, блузи, пуловери, чорапи, хавлии и т.н. 【Торби за дрехи от груба мрежа】 Здрава дишаща материя от полиэстеровой мрежа е добра пропускливост и чанта за дрехи, което позволява машинно да я чисти.Мрежест материал позволява на тъканите да диша, което предпазва от влага и миризми. 【Изключителен дизайн】 Здрав плат и чанта за дрехи от груба мрежа.Защитете вашето деликатна средство от entanglements и разликата в пералната машина, голяма мрежа позволява сапунена вода леко излязат за оптимално почистване. 【Многофункционални пакети за дрехи】 Затегнете с въртящ се кабел, който можете да използвате за опаковки за бельо, отворете кабел за съхранение на дрехи, на различни предмети, играчки и стоки за домашни любимци като чанта за съхранение.Описание : Име : Чанта за дрехи от груба мрежа Спецификация : 2 елемента Цвят : бял Материал : найлон размери на продукта : 50x60 см, 60x80 см Опаковъчен лист : 1 предмет 50x60 см (19,7x23,6 инча) Мрежест филтър за бельо 1 предмет 60x80 см (23,6x31,5 инча) Мрежест торбичка за бельо.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория