.

.

Стенни Сгъваема Кошница за дрехи, Висока Пластмасов кош за Мръсни дрехи, Кутии за съхранение, без Перфорация с мека дръжка за Организация на дома, Дрехи, Хавлии, Оде?

Стенни Сгъваема Кошница за дрехи, Висока Пластмасов кош за Мръсни дрехи, Кутии за съхранение, без Перфорация с мека дръжка

Оценка на посетителите:

BGN 12.79
Брой продукти
Налично за поръчка

【Сгъваема кошница за дрехи】 Сгъваема конструкция ще ви помогне да спестите място и за подобряване на съхранението.След раскладывания максималната ширина е 25 см, а голям капацитет ви позволява да побере повече от мръсни дрехи, бельо, играчки и т.н. 【Силиконов материал】 Кошница за дрехи, произведени от екологично чист и полезен силиконов материал, има подсилена дръжка от двете страни, която е изработена от полиетилен с висока плътност, за да се предотврати разкъсване.Кош за бельо и специално тествани за гравитацията, за да превозва товари с тегло до 45 кг., 【Стенни поставка за съхранение на】 Стенни инсталиране, без кука.Може да бъде директно поставен в квадрат на земята.Кошница за съхранение на мръсни дрехи, премахване на мръсно бельо правилно, чисто и подредено. 【Нескользящая и износостойкая】 кош за бельо има выдолбленную форма, воздухопроницаема и влагостойка, което осигурява нейната постоянна сухота и хигиена.Долен допълнителен скоба нескользящий, устойчива на износване и не се навежда. 【Универсално използване】 за баня, тоалетна, спалня, перално, тераси, кошница за съхранение на мръсни дрехи, сгъваема кошница за съхранение и стенни кошници за съхранение. Добре дошли в нашия магазин - - Ние правим всичко възможно, за да ви е приятно пазаруване! =========================== ◆◆ Спецификация : * Име : Кошница за съхранение на мръсни дрехи в банята * Размер : малък, голям, много голям, гама цветове по избор * Материал : силикон материал, екологично чист и здравословен, без замърсяване. * Определяне Баня, тоалетна, спалня, пералня, балкон, кошница за съхранение на мръсни дрехи, сгъваема кошница за съхранение, стенни кошница за съхранение. * Характеристики : Той е изработен от екологично чисти и полезни силиконов материал, който не причинява вреда на човешкия организъм.Сгъваема кошница за съхранение на мръсни дрехи, махнете я дръж и не заемат много място.Стенен монтаж, без кука.Може да бъде директно поставен в квадрат на земята.Кошница за съхранение на мръсни дрехи, премахване на мръсно бельо правилно, чисто и подредено.Тя може да се използва за съхранение на играчки и на дрехи. ◆◆ Комплектът включва опаковане 1x висока пластмасова кошница ◆◆ Забележка : 1. Поради различни сцени цветът на продукта може да се различават от изображението. 2. Измервания са направени на ръка, моля, оставяйте различия. (Благодарим ви за вашето разбиране).

Основни характеристики

Подобни продукти в категория