.

.

Кабелни превръзки MroMax с цип 7,87 инча x 0,19 инча (Д x Ш), които са Устойчиви на uv, Самоблокирующиеся найлонови Връзки за многократна употреба отвътре и отвън, червен 100 бр.

Кабелни превръзки MroMax с цип 7,87 инча x 0,19 инча (Д x Ш), които са Устойчиви на uv, Самоблокирующиеся найлонови Връзки

Оценка на посетителите:

BGN 2.67
Брой продукти
Налично за поръчка

✅【ОПАКОВКА И размери】- В комплекта на тези найлонови пластмасови застежек-мълния включва 100 кабелни основи.Всяка замазка с цип има дължина 7,87 инча (200 мм) и височина 0,19 инча (4,8 мм). ✅【МАТЕРИАЛ】- Тези кабелни превръзки са произведени с използване на найлон PA66 промишлени качество премиум-клас. Устойчив както за студена, така и за гореща среда; механизма на палеца е осигурява надеждна връзка. ✅【ЗДРАВИНА И ТВЪРДОСТ】- Силни, за еднократна употреба превръзки имат номинална якост; увеличете якост на опън, с помощта на две или повече основи подред. ✅【УСТОЙЧИВОСТ на uv】- Нашата кабелна замазка устойчиви на uv радиация, така че може да се използва както на улицата, така и на закрито.Тези малки на основата на мълния са в състояние да издържат на екстремно висока температура в най-дивите климатични условия.УЛТРАВИОЛЕТОВИТЕ лъчи никога няма да се отрази на силата на застежек-мълния и те винаги ще останат гъвкави. ✅【УНИВЕРСАЛНИ ВРАТОВРЪЗКИ】 - Тези опаковки от вратовръзки може да се използва хиляди различни начини.Например, нашите кабелни превръзки-с цип може да се използва за декорация на партита за Halloween и Коледа, определяне на метална мрежа за ограда, поставяне на означения, полагане на електрически кабели в сървърни помещения и дома ви и много други.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория