.

.

Led червени Крушки Flaspar Капацитет от 60 Вата в Изражение, 4 Опаковки led крушки Червен цвят A19, 9 W Led червени крушки E26, Приказни Светлини за Коледа, Партита, на Верандата, н?

Led червени Крушки Flaspar Капацитет от 60 Вата в Изражение, 4 Опаковки led крушки Червен цвят A19, 9 W Led червени крушки

Оценка на посетителите:

BGN 0.33
Брой продукти
Налично за поръчка

? Декоративни лампи червен цвят - Червен led крушка идеално място за тържества, събития, партита и фестивали, като например предстоящата Коледа и Хелоуин.Направете дома си много по-забавно и, създавайки празнична атмосфера, някога това ще е вашият дом, превръщайки го в един фантастичен свят, подобен на удар в приказка. ? Энергосберегающая и дългогодишна лампа с нажежаема жичка - насладете се на чиста червена крушка без високи сметки за ток.Тази червена led лампа с мощност 9 W (еквивалент на 60 W) консумира по-малко енергия и служи по-дълго, което го прави идеален заместител на крушка с нажежаема жичка.Създаване на здравословна среда за вас и вашето семейство. ? Висока производителност - червени led A19 лесна инсталация благодарение на цоколю E26 всяка коледна крушка red lighting излъчва огромна червена светлина с капацитет 800 лумена, за да се създаде релаксираща атмосфера.Инсталиране на електрически крушки червен цвят, за да създадете идеалната атмосфера партита в живота.Това Е Великият Създател На Атмосферата. ? Сигурна, по-надеждна и по-дълъг живот - led червена крушка A19 за разлика от флуоресцентни лампи, тези червени led крушки E26 не съдържат и не отделят опасни вещества, така че не е нужно да се притеснявате за това, дали електрическата крушка ще се счупи.И продължителността на живота на 25 000 часа спестяват пари за смяна, както и в суматохата по замяна на крушки във вашите светильниках. ?Широко приложение - Червени крушки за коледна украса и Хелоуин - крушка червен цвят ще оживи всяка страна.Като художествен светлинен ефекти, страхотно подходящо за коледни партита за Хелоуин, кухня, спалня, антре, бар, специални случаи и като нощни лампи, тези крушки ще придадат оттенък на цветовете на всяка обстановка и вашия комфорт.Червена светлина ще създаде добра атмосфера във вашата трапезария, спалня или кабинет.Това също е чудесен вариант за използване като нощни лампи или осветление за коридор, за всеки случай, ако се събудите по средата на нощта.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория