.

.

FAVOMOTO 6 Бр. Обемни Стикери С Кристали Автомобилни Аксесоари, Автомобилни Стикери Кристални Етикети За Дизайн На Ноктите Автомобилни Стикери С Кристали Вътрешна Бут?

FAVOMOTO 6 Бр. Обемни Стикери С Кристали Автомобилни Аксесоари, Автомобилни Стикери Кристални Етикети За Дизайн На Ноктите

Оценка на посетителите:

BGN 0.67
Брой продукти
Налично за поръчка

Плоски мъниста : Капачка бутон, за да стартирате двигателя на автомобил, специален дизайн на елементи под формата на сърце от страз осигурява нейната популярност и практичност.Ключодържател за scrapbooking Flatback : Идеален подарък за двамата приятели, за стабилизиране на параметрите на клечка. стикери за автомобил Bling : Калъф за бутона стартиране на двигателя на автомобила, подарък за двамата приятели, за стабилизиране на параметрите на клечка.Автомобилна бутон с кристали : Капачка бутон, за да стартирате двигателя на автомобил, произведен от висококачествен материал, за по-дълга употреба.Оказва се без остатък и стилно.Кристали с равна обратна страна, в формата на сърце : изискани подаръци : елегантни и стилни стикери за интериора на колата са идеални подаръци за семейството и приятелите.Плоски мъниста : Капачка бутон, за да стартирате двигателя на автомобил, специален дизайн на елементи под формата на сърце от страз осигурява нейната популярност и практичност.Ключодържател за scrapbooking Flatback : Идеален подарък за двамата приятели, за стабилизиране на параметрите на клечка. стикери за автомобил Bling : Калъф за бутона стартиране на двигателя на автомобила, подарък за двамата приятели, за стабилизиране на параметрите на клечка.Автомобилна бутон с кристали : Капачка бутон, за да стартирате двигателя на автомобил, произведен от висококачествен материал, за по-дълга употреба.Оказва се без остатък и стилно.Кристали с равна обратна страна, в формата на сърце : изискани подаръци : елегантни и стилни стикери за интериора на колата са идеални подаръци за семейството и приятелите.Пратката включва 6 x стикери с кристали Характеристики -Материал : неръждаема стомана, автомобилни стикери с кристали. - Цвят : Розово сърце с кристали. - подарък за двама приятели, за да работи неуморно за мъниста. - Също така подходящ за собствения си компютър, мотоциклет, куфар бутон превозното средство, скейтбордов, стикери за телефон. - Размер : Около 9 x 4 x 2 см стикер на ключодържател. - Можете да залепите върху всякакъв фон стикери за стена, плочки, стъкло, мебели и други гладки повърхности автомобилни бутони. - Изработен от висококачествен материал, е здрава за по-дълга употреба.Не оставяйте следи и стилно сърце рассыплется. - Специален дизайн на елементи във формата на сърце от планински кристал осигурява нейната популярност и практичност, стикери за автомобили от планински кристал.Описание на продукта Декоративна стикер с кристали можете да залепите върху всякакъв фон стени, плочки, стъкло, мебели и други повърхности от гладък материал.стикер на бутона на арматурното табло, Със специален дизайн във формата на сърце от страз, осигуряващ нейната популярност и практичност. етикети за scrapbooking Този продукт е изработен от висококачествен материал, трайни за продължителна употреба.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория