.

.

ノーブランド стерео слушалки WEUTOP с акцент на бас, Бинауральный импеданс Binaural тип с изтичане канал 32Ω 3,5 мм мини-щекер за стерео, лесен, 1 m (червено)

ノーブランド стерео слушалки WEUTOP с акцент на бас, Бинауральный импеданс Binaural тип с изтичане канал 32Ω 3,5 мм мини-щекер

Оценка на посетителите:

BGN 2.33
Брой продукти
Налично за поръчка

[Тип, който е ориентиран към по-ниски честоти] : качество на звука, с малък акцент в диапазон на ниските честоти, отколкото обикновено. [Тип на канал] : Фланец слушалка, от които лесно се отстраняват звук. [Компактен] : Това е много компактни и лесни за слушалки канален тип, тъй като те не са оборудвани с допълнителни функции, като например микрофон и дистанционно управление.Част, която носи в ухото, също така и компактен, така че тя е изключително удобен за носене. [Предпазливо] : Код на разклоняване е зададен кратко.Моля, използвайте го след прекъсване на кабел в съответствие с любимата си дължина. [гаранция 6 месеца] : ще заменим дефектните продукти и ще ги безплатно.Моля, не се колебайте да се свържете с нас.Моля използвайте формата за запитване, за да се свържете с нас. [Тип, който е ориентиран към по-ниски честоти] : качество на звука, с малък акцент в диапазон на ниските честоти, отколкото обикновено. [Тип на канал] : Фланец слушалка, от които лесно се отстраняват звук. [Компактен] : Това е много компактни и лесни за слушалки канален тип, тъй като те не са оборудвани с допълнителни функции, като например микрофон и дистанционно управление.Част, която носи в ухото, също така и компактен, така че тя е изключително удобен за носене. [Предпазливо] : Код на разклоняване е зададен кратко.Моля, използвайте го след прекъсване на кабел в съответствие с любимата си дължина. [гаранция 6 месеца] : ще заменим дефектните продукти и ще ги безплатно.Моля, не се колебайте да се свържете с нас.Моля използвайте формата за запитване, за да се свържете с нас. [Тип, който е ориентиран към по-ниски честоти] : качество на звука, с малък акцент в диапазон на ниските честоти, отколкото обикновено. [Тип на канал] : Фланец слушалка, от които лесно се отстраняват звук. [Компактен] : Това е много компактни и лесни за слушалки канален тип, тъй като те не са оборудвани с допълнителни функции, като например микрофон и дистанционно управление.Част, която носи в ухото, също така и компактен, така че тя е изключително удобен за носене. [Предпазливо] : Код на разклоняване е зададен кратко.Моля, използвайте го след прекъсване на кабел в съответствие с любимата си дължина. [гаранция 6 месеца] : ще заменим дефектните продукти и ще ги безплатно.Моля, не се колебайте да се свържете с нас.Моля използвайте формата за запитване, за да се свържете с нас.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория