.

.

Woogim 4 БР., дръжка за издърпване на ръба на пръста си във форма на листа Дължина От сплав с 4,6 Инча, Дръжки за Изваждане на гардероба, Мебелни Дръжки с Крепежни винтове ?

Woogim 4 БР., дръжка за издърпване на ръба на пръста си във форма на листа Дължина От сплав с 4,6 Инча, Дръжки за Изваждане

Оценка на посетителите:

BGN 12.58
Брой продукти
Налично за поръчка

Опаковка : 4 бр чекмеджета за кабинет.Материал : Тази врата дръжка, изработен от сплав с много износостойкая и здрава. Размер : 117x42x22 мм /4,61 "x 1,65" x 0,87"; Разстояние между дупките : 2,52 инча / 64 мм. Уникален дизайн : вдъхновение за дизайна идва от листа, с модерен дизайн, идеална украса на вашите мебели.Монтаж : Оборудвани с необходимите винтове, можете да бързо да инсталирате и разглобяват тези химикалки, само с помощта на отвертка.Дори начинаещите могат добре да се направи инсталацията.Опаковка : 4 бр чекмеджета за кабинет.Материал : Тази врата дръжка, изработен от сплав с много износостойкая и здрава. Размер : 117x42x22 мм /4,61 "x 1,65" x 0,87"; Разстояние между дупките : 2,52 инча / 64 мм. Уникален дизайн : вдъхновение за дизайна идва от листа, с модерен дизайн, идеална украса на вашите мебели.Монтаж : Оборудвани с необходимите винтове, можете да бързо да инсталирате и разглобяват тези химикалки, само с помощта на отвертка.Дори начинаещите могат добре да се направи инсталацията.Добре дошли в магазин Woogim.Ако имате някакви въпроси относно доставката, моля свържете се първо, цялата ни стока се доставя на компанията.Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси!Ние ще се свържем с вас възможно най-скоро.Благодаря ви за вашето разбиране.Спецификация Пакетът включва : 4 бр чекмеджето на гардероба.Материал : Тази врата дръжка, изработен от сплав с много износостойкая и здрава. Размер : 117 x 42 x 22 мм /4,61 "x 1,65"x 0,87"; Разстояние между дупките : 2,52 инча / 64 мм. Цвят : тъмно сиво забележка Моля измерете размера на вашия продукт, преди да купите.Моля, приемете грешката в 1-2 мм от ръчно измерване.Моля, разберете, че цветовете могат да се различават леко от различни дисплеи.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория