.

.

Плътна Завеса, 2 Слой, Елегантен Декор на стая, Детска Бяла Лейси Бродирани Завеси, Щори с Проушинами за Момичета, Прозорци, Панел за Спални, Хол, Затемняющая Топлоиз?

Плътна Завеса, 2 Слой, Елегантен Декор на стая, Детска Бяла Лейси Бродирани Завеси, Щори с Проушинами за Момичета, Прозорци,

Оценка на посетителите:

BGN 36.75
Брой продукти
Налично за поръчка

1 : Опаковка : В комплекта е включена само 1 лента за пердета, за получаване на резултата и пълен вида размери панели трябва да е 1,5-2,6 пъти надвишава ширината на вашия прозорец. 2 : Размер на пердета : (ширина * височина); Начин на обработка : Дупчица.Ръкав (вътрешен диаметър 1,6 инча). 3 : Уникален дизайн : Двуслойни дизайн, изтънчен цвят, красива обстановка, стилен, е добър избор за домашни щори, напълно подходящ за вашата всекидневна, спалня, кабинет, детска спалня. 4 : Романтични вид : слой воали, покрити с плътна завеса, придава спокоен, елегантен и романтичен вид, оживляя всеки домашен интериор.Тези панели наслаиваются един на друг за повишаване на привлекателността, украса на вашата стая, а също да филтрира светлината, за да изолира и да се осигури надеждна защита. 5 : грижа Инструкции : Нашите пердета 2 laryer може да се пере в машина.Внимателно изплакнете със студена вода.Не отбеливайте, дръж се да изсъхне на проветриво място.Завеса не лесно да се разсее, което прави живота по-лесен.Прозорците - очите на домове, и е много важно да ги декорирате с красиви пердета.Плътни завеси - това не е само един вид декорация на прозорците, но и на вътрешния подарък за всяка красива любовница.Изработена от висококачествен полиестерен плат.Фина текстура, която може по естествен начин да се изкриви, засилване на общия вкус на дома.Начин на работа : Ухо (Горната втулка) Характеристики: Дизайн на пластмасови втулки улеснява инсталацията и плъзгащи се щори.Предимства : 1. ще намали теплопотери и ще го осветени от слънцето. 2. Спалня, хол, подходяща за всяко време на годината. 3. Висококачествени материали, с мек блясък. 4. здрав, издръжлив, не е лесно да се скъса, изящна изработка, лесно подвешивается и лесен за почистване. 5. Се използва за екрани, завеси, преградни стени, екрани, декоративни тъкани и т.н. 6. Може да се използва като врата пердета, завеси на прозореца или на заден план, за витрини на магазини. Забележка : (1) поради ръчно измерване се допуска отклонение в измерването на 1-2 виж на Всяка завеса на готови изделия ще има отклонение мошеник около 10 см и грешка на височина 1-2 виж (2) се дължи На различни ефекти дисплей и осветление действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, заснет на снимката. (3) Машинно пране при температура от 30 градуса.Измийте или распарьте, за да премахнете бръчките. (4) Моля, изберете подходящата завеса в съответствие с размера на прозореца.Списък с пакети : 1 * брой завеса.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория