.

.

Пресклещи Twippo с Храповиком, Инструмент за Кримпване на Проводник с механизма на палеца за Клеммных конектори с отворен Багажник, Електрически пресклещи, Обжимные ?

Пресклещи Twippo с Храповиком, Инструмент за Кримпване на Проводник с механизма на палеца за Клеммных конектори с отворен

Оценка на посетителите:

BGN 3.33
Брой продукти
Налично за поръчка

【Че ще получите】 Един инструмент за кримпване на тел Twippo с храповиком, выкованный от висококачествена въглеродна стомана, този инструмент за кримпване на проводник има обжим професионален клас за правилното клещи клемм кабели всеки път, това е идеалният инструмент за кримпване на отвори багажника, инструмент за кримпване на клемм, електрически инструмент за кримпване и инструмент за кримпване на кабел. 【Обхват на пресоване клеммных машата】Клещи за кримпване на кабели се доставят с широк обхват на пресоване : 20-14 AWG / 0,5-2,5 mm2, като най-добрите инструменти за кримпване на кабели за електрически конектори, клеммных конектори с отворен корпус. 【Обжимные клещи с функция храповика】като огъната инструмент електротехник клеми обжимаются чрез компресия дръжки в продължение на целия цикъл на механизма, докато дръжката не ще се освободи автоматично, това е много практичен пресклещи за тел. 【Гуманизированный дизайн инструмент за кримпване на щифтове】 Нескользящая конструкция на ръкохватката на този електрически огъната инструмент осигурява здрав захват при всякакви условия и идва с лост за отключване, с помощта на който лесно можете да освободи пресклещи deutsch с натискане на лоста. 【За обслужване на клиенти инструмент за кримпване на тел】Ако имате някакво недоволство клещи за електротехници или размера на щипцеобразного електрически инструмент, ние можем да ви предложим гаранция плащане в рамките на 365 дни, ние гарантираме 100% връщане и ще ви осигурим пълно възстановяване на клещи за кабел.Искрено пожелавам ви приятно пазаруване!. 1. Като инструмент за кримпване на кабели, клеми обжимаются чрез компресия дръжки в продължение на целия цикъл на механизма, докато дръжката не ще се освободи автоматично, това е много практичен запресоване инструмент за кримпване на кабели. 2. Клещи за тел идват с широк обхват на пресоване : 0,5-2,5 mm2/20-14 AWG, това е идеалният инструмент за кримпване на отвори багажника, инструмент за кримпване на клемм, електрически клещи инструмент и инструмент за кримпване на кабел.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория