.

.

Черни 18 Балони с номер, балони с номер 18, 40-Цолови Черни балони на 18-ти Рожден ден с Лъжичка Конфети, Украса на 18-ия рожден Ден на за момчета и Момичета, балон на 18-годи?

Черни 18 Балони с номер, балони с номер 18, 40-Цолови Черни балони на 18-ти Рожден ден с Лъжичка Конфети, Украса на 18-ия

Оценка на посетителите:

BGN 2.33
Брой продукти
Налично за поръчка

Нашите балони с цифрите са изработени от висококачествена алуминиево фолио, на която има красив метален вид, която е здрава и трайна, я не е лесно да се прекъсне; тя има самоуплотняющуюся конструкция, от нея трудно се стичат. 【Черни балони с цифри 18】 В комплекта са включени 2 бр. 【Лесна употреба】 Идва с соломинкой, тя подкрепя хелий или за въздух, след клапан за пълнене на балон от алуминиево фолио, автоматично се затваря, се препоръчва да задържите само уплътняващи клапан за предотвратяване на изтичане на въздух. 【Лесна употреба】 Идва с соломинкой, тя подкрепя хелий или за въздух, след клапан за пълнене на балон от алуминиево фолио, автоматично се затваря, се препоръчва да задържите само уплътняващи клапан за предотвратяване на изтичане на въздух. 【Широко приложение】 Всяко число независимо, например 18, което може да се използва като 1, или 8, или на 18, така че, ако имате нужда от 1 и 8, вие можете директно да поръчате 18. защото е по-евтино. 【Висококачествени материали】 Нашия дигитален топка black 18 е изработен от неръждаема алуминиево фолио, на която има красив телесен цвят матиран вид, която е здрава и трайна, я не е лесно да се прекъсне; той е разработен от самоуплотняющейся конструкция, нея лесно изтича.Тези цифрови балони класически цветове могат да направят парти по-привлекателна и неповторима. защото е по-евтино. 【Широко приложение】 Всяко число независимо, например 18, което може да се използва като 1, или 8, или на 18, така че, ако имате нужда от 1 и 8, вие можете директно да поръчате 18. * 40 " (101 см) самонадувающихся черни въздушен балон с цифри 18, 5 * 12-инчовите балони с конфети, 1 * лентата, 1 * соломинка, достатъчно големи, за украса на парти по случай рождения ден на вашето семейство и приятели, това е перфектният избор за декорация на вашия рожден ден балони.Използвайте сламка, за да се изпомпва въздуха след парти и да се запази за по-нататъшна употреба. 【Висококачествено сервизно обслужване】 Ако имате някакви въпроси относно нашите балони с номера, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Отличен за сватба, рожден ден, партита, юбилей или други случаи. тези цифрови балони имат отвори в горната и могат да се стегнат на веревочку или окачени с помощта на лента; цифрови гигантски балони също могат да бъдат прикрепени към стените, прозорците или вратите.Тези цифрови балони класически цветове могат да направят парти по-привлекателна и неповторима. * 40 " (101 см) самонадувающихся черни въздушен балон с цифри 18, 5 * 12-инчовите балони с конфети, 1 * лентата, 1 * соломинка, достатъчно големи, за украса на парти по случай рождения ден на вашето семейство и приятели, това е перфектният избор за декорация на вашия рожден ден балони.Ние ще ви дадем задоволително решение, можете да купувате с доверие.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория