.

.

keshow Притежателя на Сешоар за Баня за Монтиране на Вани Спирала Инструменти За Съхранение на Рафт Стенни Рафтове, полици За Баня полици за Крайния Организатор Тава ?

keshow Притежателя на Сешоар за Баня за Монтиране на Вани Спирала Инструменти За Съхранение на Рафт Стенни Рафтове, полици

Оценка на посетителите:

BGN 2.33
Брой продукти
Налично за поръчка

Навити дизайн : Държач за сешоар за баня е спиралевидную формата, както и за инсталация база има кръг от линии на усукване, лесен и античен вид.Здрав държач за сешоар за баня, изработен от месинг и неръждаема стомана, различна здравина, стабилна производителност и висока устойчивост на натоварване.Поддържайте ред : Използването на тази закачалка за сешоар, дръжте сешоар на място и наводите чистота и ред в банята.Практичен органайзер за вана, която спестява място и носи много удобство в живота ви.Матирано покритие : Матово покритие за дълго време, не ръждясва, дори и във влажна среда баня.С дълъг срок на служба и лъскаво усещане в ръката.Широко приложение : Притежателя на сешоар за коса може да се инсталира на стената, кухня, стената на банята, за фон на стената на телевизора, баня с тоалетна, фризьорски салон и др. 1. Здрава носеща способност на : Изработен от месинг и неръждаема стомана, държач за сешоар за баня е здрав, стабилна производителност и висока устойчивост на натоварване.2. Матиран : Матирано покритие за дълго време, не ръждясва, дори и във влажна от банята.С дълъг срок на служба и лъскаво усещане в ръката. 3. Поддържайте ред : Използването на тази закачалка за сешоар, дръжте сешоар на място и преместване на чистота и чистота в банята.Практичен органайзер за вана, която спестява място и носи много удобство в живота ви.4. Широко приложение : Притежателя на сешоар за коса може да бъде инсталиран на стена, кухня, стената на банята, за фон на стената телевизор, тоалетна стая, фризьорски салон и др. 5. Навити дизайн : Притежателя на сешоар за баня има спираловидна форма, а на инсталация база има кръг линии усукване, лесен и античен вид.Параметри : Тип на продукта : Държач за сешоар за баня, Материал : мед, неръждаема стальгроссовый тегло : 463 гр / 16,3 унция. Съдържание на пакета : 1 държач за сешоар за баня комнаты2 x разширителния винт2 x винт1 x шестостенния ключ.

Основни характеристики

Item Type:
Bathroom Hair Dryer Holder
Material:
Copper, stainless steel
Gross Weight:
463g / 16.3oz
packing list:
1 x Bathroom Hair Dryer Holder:
2 x Expansion Screw:
2 x Screw:
1 x Hex Wrench:

Подобни продукти в категория