.

.

BByogooz Слушалки за деца с футляром за съхранение на Сладки Бебешки ушите с микрофон, Микрофон за училище, Жични слушалки-втулки за момичета, Слушалки за момчета, слуш?

BByogooz Слушалки за деца с футляром за съхранение на Сладки Бебешки ушите с микрофон, Микрофон за училище, Жични слушалки-втулки

Оценка на посетителите:

BGN 2.67
Брой продукти
Налично за поръчка

【ПРЕКРАСЕН ДИЗАЙН】 Момчета и момичета ще бъдат много развълнувани при първия поглед върху тези слушалки!. 【ОПАКОВКА】 Елегантна опаковка с цвят на тестени изделия и я прави добър подарък за един студент. 【МИКРОФОН】 Удобен за отговор на въпроси онлайн на училището. 【Калъф за съхранение на】 За защита на слушалки от производителя, както и калъф за съхранение на удобен за носене. 【СЪВМЕСТИМОСТ】 Подходящ за устройства с кръгли порта 3,5 мм. 【ПРЕКРАСЕН ДИЗАЙН】 Момчета и момичета ще бъдат много развълнувани при първия поглед върху тези слушалки!. 【ОПАКОВКА】 Елегантна опаковка с цвят на тестени изделия и я прави добър подарък за един студент. 【МИКРОФОН】 Удобен за отговор на въпроси онлайн на училището. 【Калъф за съхранение на】 За защита на слушалки от производителя, както и калъф за съхранение на удобен за носене. 【СЪВМЕСТИМОСТ】 Подходящ за устройства с кръгли порта и 3.5 мм. за Слушалки x 1 Калъф x 1 Малка слушалка X 1 чифт.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория