.

.

Гребец клавиши SOLUSTRE Компютърни Клавиатури Компютърен Преминете Гребец Клавиатура Инструмент за облекчаване на клавиатури ключове и капсули от Неръждаема Стоман?

Гребец клавиши SOLUSTRE Компютърни Клавиатури Компютърен Преминете Гребец Клавиатура Инструмент за облекчаване на клавиатури

Оценка на посетителите:

BGN 4.15
Брой продукти
Налично за поръчка

ГРЕБЕЦ КАПАЧКИ за КЛЮЧОВЕ - произведен по професионална технология, която осигурява по-продължителната ефективност на продукта.КОМПЮТЪРНИ АКСЕСОАРИ - Креативен дизайн на формата, който носи забавно във всяка живота си.Устройство за теглене на капсули с клавиатура - различно стабилни характеристики, висока производителност и голяма надеждност, лекота на използване.ГРЕБЕЦ клавиши от КЛАВИАТУРАТА - Той има прост дизайн, но много практични за използване, което ви гарантира приятно изживяване употреба.МЕХАНИЧЕН гребец на капсули клавиши от КЛАВИАТУРАТА - Лесен за употреба, подходящ за персонални компютри, клавиатури, фотоапарати, vi, на Помещение и включва 1 x гребец ключовите Характеристики на Този гребец е солидна дръжка с две вериги за захващане и издърпване на ключа, което ускорява работата на един компактен преносим гребец. - Това може да бъде отсоединяемая механична клавиатура за почистване на клавиатури, много практичен механичен гребец капачки на клавиатурата. -Размер : 10.00 X2.00 X0.50 см /Гребец капачки 3.93 X0.79 X0. -Цвят : Черен Капачка за ключове от неръждаема стомана - Креативен дизайн на формата, който носи удоволствие на всеки гребец. - Той има прост дизайн, но много практични за използване, което ви дава добър опит в използването на Механични гребец на клавиатурата. - Това може да бъде за почистване на компютърни клавиатури и е добър помощник за почистване на гребец капачки на клавиатурата. -Материал : стоманена тел механичен гребец клавиатурата Информация за стоки Преносим гребец е Изработен от стоманена тел, която е с висока издръжливост, я не е лесно да се деформира. механичен гребец клавиатура Тънка работа, осигурява практичност.Аксесоар за клавиатура Този механичен гребец капачки за клавиатура е изработена от висококачествен материал, който издържа на продължителна употреба.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория