.

.

Покани Картички на Денс парти, Покана за участие В Дискотека За рождения Ден В Пликове за момичета и Момчета-тийнейджъри, 20 Празни Покани Картички за деца, Аксесоар?

Покани Картички на Денс парти, Покана за участие В Дискотека За рождения Ден В Пликове за момичета и Момчета-тийнейджъри,

Оценка на посетителите:

BGN 0.67
Брой продукти
Налично за поръчка

? Предпоставка включва в себе си : Вие ще получите 20 скъп покани на дискотека и денс парти в пликове, всяка картичка с размери 6 х 4 инча, и всеки плик със самозалепваща лента на гърба, така че лесно може да се запечата покани на рожден ден, за момчета и момичета, за да сте сигурни, че пощенска картичка, не отпадат. ? Атрактивен дизайн : Тези картички за партита са украсени с красиви елементи, върху пощенска картичка от пръв поглед ясно се вижда рисунката, а също така има и хоризонтални линии за писма; Подходящ за покана на приятели на тематична парти в чест на рождения ден на танците в дискотеката. ? Качествен материал : Покани картички на парти, изработени от двустранния полноцветного материал с пълнеж; Покани картички на дискотека, направени от дебела хартия за картички, здрава, подходяща за покана на приятели на тематична парти в чест на рождения ден с дискотека. ? Качествен материал : Покани картички на парти, изработени от двустранния полноцветного материал с пълнеж; покани картички на дискотека, направени от дебела хартия за картички, трайни и многоразовы, техните цветове не изчезват лесно. ? Извършите впечатление на своите гости : нашата пригласительная картичка за рожден ден с танци толкова красива.Поканете приятелите и семейството си с помощта на тези красиви покани картички и подредете една незабравима парти!Че те определено ще се зарадват вашите гости!. ?Купи с увереност: Ние сме толкова уверени в нашите покани картички.Моля, изпратете ми съобщение, преди да купите, ако имате някакви въпроси или притеснения по отношение на нашите покани, ние ще отговорим на вашето съобщение в рамките на 24 часа. ?ВИЕ СТЕ ПОКАНЕНИ! 20 Пълнете ярки покани за рожден ден и пликове в тон, стилизирани зашеметяващ шрифтове и илюстрации, оставяйки достатъчно място за по-удобно писане.Аз съм сигурен, че вашите приятели с удоволствие ще дойде, когато видят поканите с нашите дизайнами.Нашите покани, картички за рожден ден се различават не само иновативен дизайн, но и надеждни материали и атрактивен външен вид, подходящ за много случаи. ?Най-добрият подарък с двустранен печат Това е най-хубавия подарък за рождения си ден, който ще засили приятелството между вас.Онези, които искат да се отпуснете, ще ви благодарят за отделеното формулиран покана.И тези покани на парти, отпечатани двустранно на модел, носят му по-голямо удоволствие и очаквания. ? Технически характеристики на картички : Материал : плътна хартия за картички Размер : приблизително 6*4 инча ? на Помещение включва : 20 картички за парти в чест на рождения ден в стил диско, 20 x пликове ? Бележки : ? Тъй като посочения по-горе размер се измерва ръчно, размерът на реалното продукта, който сте получили, може да се различават малко от тези, изброени по-горе. ? Ще съществува малка разлика в цвета се дължи на различни резолюции на екрана, яркост и различен ъгъл на наклона.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория