.

.

Разтегателен Сливная полк за Баня, Мултифункционална Пластмасова Тава за Баня, Органайзер за Баня, Лесна и Стилна Стойка за съхранение на Свещи, Салфетки, Книги, Ви?

Разтегателен Сливная полк за Баня, Мултифункционална Пластмасова Тава за Баня, Органайзер за Баня, Лесна и Стилна Стойка

Оценка на посетителите:

BGN 10.13
Брой продукти
Налично за поръчка

【Обмислен дизайн】 В нашия органайзер за бани се използват няколко сливных дупки, дръжки от двете страни със стикери на подлакътници от мека гума TPR, долни накладки за краката и плъзгаща се конструкция с двете страни.Можете да го използвате с доверие. 【Здрав материал】 Нашия тава за баня, изработени от смес от полипропилен и TPR.Екологично чист, по-дебела, еластична.Този издръжлив тиган за баня чудесно за всяка баня!Хвърлете от себе си товар и инвестирайте в нещо, за да стане по-добре, с помощта на подарък, който носи възвращаемост. 【Плъзгаща се и сгъваеми】Тава за баня е лесно съвместима с повечето модели вани.Стандартен размер : 21,6 "x 6,9"x 2.4", най-голямата дължина може да достигне до 30 инча.И двете страни могат да се разтягат и да се отвръща назад. 【Функционален и гъвкав】 Нашия рафтове за съхранение на баня може да се установи в кухненска мивка за измиване на плодове и зеленчуци, чинии и пръчици за хранене.Също така може да бъде поставен на по-вана за съхранение на топчета за вана и други тоалетни принадлежности. 【Идеален подарък】 Има ли по-добър начин да изразите своята грижа и любов към него в живота е Коледа, Свети Валентин, рожден Ден на жена, Ден на бащата и на майката, отколкото на жените да дарят такава релаксираща подарък?Те също ще станат отлични подаръци за младоженци в живота си, както и за честването на годишнината или за затваряне на нов дом!. 1.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория