.

.

Чорапи LEVLO ОТДЕЛЕНИЕ Татко Mama в Подарък за Новороденото - Това Не е Баща, майка, Като Чорапи ОТДЕЛЕНИЕ Татко на Мама подарък Недоношенному баща си и Майка си.

Чорапи LEVLO ОТДЕЛЕНИЕ Татко Mama в Подарък за Новороденото - Това Не е Баща, майка, Като Чорапи ОТДЕЛЕНИЕ Татко на Мама

Оценка на посетителите:

BGN 0.33
Брой продукти
Налично за поръчка

Полиестер, памук, еластан.Издърпайте закопчалка.Машинно пране. ♥ Материал : 80% памук, 17% полиестер, 3% еластан.Всички изделия се произвеждат в условия, свободни от тютюнев дим. ♥ Всички чорапи са подходящи за унисекс размер 4-13, че няма правилен или грешен начин да ги носят.Краката, ръцете, всичко.Лявото е дясно, а дясното е ляво при тези лоши момчета. ♥ За приятели, семейство, колеги и съседи, които скоро ще се роди дете, това би бил идеалният подарък. ♥ Надпис на чорапи : "Нито една майка не може да се сравни с майка ОТДЕЛЕНИЕ Татко" Прекрасен и вдъхновяващ подарък за татко ОТДЕЛЕНИЕ мама. ♥ Ние ще се радваме да изпратите на няколко от нашите удобни чорапи директно на член на вашето семейство, приятел или любим човек.Надпис на чорапи : "Нито една майка не може да се сравни с мама от интензивното отделение" Прекрасен и вдъхновяващ подарък за татко от интензивното отделение.Това е чудесен подарък за нови майки и бащи, дайте им този невероятен подарък.Ако имате член на семейството или приятел, който се превърна в нов папа, те ще бъдат много доволни да получите този подарък.Смислен и незабравимо чорапи за тях, нека те знаят кои са специални!.Не се колебайте!Просто купете си го !.Този чорап на този, както е показано на снимката.Това е 2 чифта черни и сиви чорапи в опаковка.Бял шрифт е написано : "Не мама е по-добре от татко от роддома".Този чорап, подходящи за пролетта, лятото, есента и зимата.Това е най-добрият подарък за новооткритата на баща си на деня на бащата.Този чорап на този, както е показано на снимката.Това е 2 чифта сиви и бели чорапи в опаковка.Черен шрифт е написано : "Не мама е по-добре, отколкото ОТДЕЛЕНИЕ Мама".Този чорап, подходящи за парти, излизане навън, юбилей или друг повод.Това е най-добрият подарък за млада мама за деня на майката.Този чорап на този, както е показано на снимката.Това е 1 чифт сиви и бели чорапи и 1 чифт черни и сиви чорапи в опаковка.Ако не сте сигурни кой цвят ви е необходимо, е един добър избор.Има по-добър подарък за родителите на деня на благодарността, Коледа.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория