.

.

STOBOK 800 Бр Обвязочные Колани Кабелни Превръзки за PC Dsl, Кабел Компютърни Кабелни Превръзки Компютърни Кабелни Превръзки Инструмент За затягане на Основи с цип Орган?

STOBOK 800 Бр Обвязочные Колани Кабелни Превръзки за PC Dsl, Кабел Компютърни Кабелни Превръзки Компютърни Кабелни Превръзки

Оценка на посетителите:

BGN 29.39
Брой продукти
Налично за поръчка

Найлон.Кабелен организатор : Висока якост на опън и добра устойчивост на удар вискозитет, осигурява устойчивост на износване, устойчивост на топлина и устойчивост на износване, може да се прилага в продължение на известно време.Кабелни превръзки с защелкивающимся заключване : спестяване на място и се сбогува с децата на масата и на пода.Найлон метална замазка : Подходящ за дома, офиса, гаража, работилница, много подходящ за вътрешна и външна употреба.Колани за организиране на шнура : Кабелна замазка, изработен от качествен нейлонового материал, който притежава висока износоустойчивост, не е податлива на стареене.Самоблокирующиеся кабелни превръзки Благодарение на използването на материали, които притежават висока сила на сцепление и по-голяма устойчивост на износване.Списък на пакетите 800 x самоблокирующиеся кабелни превръзки Характеристики -Материал : найлон крепежни елементи тел замазка -Цвят : бял държач за кабел -Размер : около 10.80 X0.40 X0.40 см / 4.24 X0.16 X0 закрепване на кабел. - Въпреки простотата на дизайна, той е много практичен, когато го използвате dsl, кабел. - Кабелна замазка има добра здравина, по-голяма издръжливост, не е лесно слайдове и е удобно за изграждане на кабелни основи за PC. - Използване на материали, той притежава висока мидълуер сила и по-добра устойчивост на износване кабелни ленти. - Икономия на място и се сбогува с вашите самоблокирующимся найлонови равенство на масата и на пода. - Найлон лента притежава висока износоустойчивост, устойчивост на топлина и нисък коефициент на триене за организиране на кабели.Информация за стоки, Крепежни телена основата са Изработени от нейлонового материал за издръжливост и практичност.самоблокирующиеся на основата на мълния, когато видите множество объркващи кабели, не е ли неприятно?Още по-важно, мръсни кабели създават големи рискове за сигурността. найлонови кабелни връзки Нашите самоблокирующиеся кабелни връзки ще ви помогнат да решите този проблем.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория