.

.

Jopwkuin Led Лентата, Отразяваща Регулируема Силиконова Светлинна Превръзка от неопрен За Джогинг, Led Лентата за бягане, Водоустойчив Живот, Водоустойчив Живот, Водоуст?

Jopwkuin Led Лентата, Отразяваща Регулируема Силиконова Светлинна Превръзка от неопрен За Джогинг, Led Лентата за бягане,

Оценка на посетителите:

BGN 27.52
Брой продукти
Налично за поръчка

【УВЕРЕТЕ се 】 Това може да спортувате на открито, като бягане, ходене и каране на колело през нощта, по-безопасни. 【ЛЕСНА употреба】 Просто вратовръзка го за ръка, запястью или хайвер, натиснете бутона за превключване, той ще проработи.Щракнете веднъж, за да се запази храненето е включено, и кликнете два пъти върху бутона, за да включите флаш SOS. 【НЯКОЛКО ПРИЛОЖИМИ СЦЕНАРИИ】 Отразяващи регулируема устойчива на износване силиконов колан за бягане / водоустойчив светещи.Подходящ за нощни спортове на открито, като бягане, ходене, каране на велосипед, концерти, къмпинг, спорт на открито и т.н. 【Може да се свърже към тялото】 С помощта на контролирано през рамо може да се обвърже с ръка, запястью, хайвер или всяко друго място, което ви харесва. 【ПОДОБРЕНА ВИДИМОСТ】 Led светлини, със светещи ивици помагат за подобряване на видимостта на тъмно.Функция : 1. Led осветление подобряват видимостта и през нощта правят по-безопасни бягане, ходене, каране на колело и други спортове на открито през нощта.2. Просто вратовръзка го за ръка, запястью или хайвер, натиснете бутона за включване, той ще светне и ще можете да започнете упражнението. 3. Щракнете веднъж, и няколко цвята осветление ще започне да мига бавно и бързо в един цикъл, а щракнете два пъти, цветни крушки ще започне да мига често.4. Регулируема носене силиконов колан / водоустойчив нажежен, е подходящ за нощни спортове на открито, като бягане, ходене, каране на велосипед, концерти, къмпинг и т.н. 5. С помощта на регулируеми колани му може да се свърже към ръцете, китките, икрам или където и да отидете.Параметри : Тип на продукта : led ПовязкаМатериал : ПЛАСТМАСА + силикон Цвят на подсветката : цветни (червен, жълт, син, зелен, оранжев, бял, розов) Размерът на подсветката : прибл. 18,5 см /7,3 Вътрешен размер : прибл. 21 см / 8,3 инча Тегло : прибл. 62,0 г /2,2 грама захранване : 2 батерии CR2032 200 mah (вградена) се заменят с по-нови един път и служат почти 80 часа Режим на осветяване : различни цветове на светлината, бавно светкавица и бърз цикъл на светкавица, цветни светлини често мигат Водоустойчив : доживотна водоустойчив Как да използвате : 1. Прикрепете каишка с кука и линия за светодиодному колан за безопасност и се уверете, че е пластмасова кука насочена нагоре.2. Поставете еластичен ремък с кука и линия в друга дупка каишка и склейте ги заедно, образуващи затворен контур. 3. Сложете го на ръка / крак и затегнете.Можете да регулирате дължината на еластична лента, за да се осигури по-добра кацане.Осъществяване Списък : 1 х led каишка 1 х каишка.

Основни характеристики

Item Type:
 LED Armband
Material:
PVC+Silicone
Light Color:
Colorful (red, yellow, blue, green, orange, white, pink)
Light Size:
Approx. 18.5cm/7.3in
Strap Size:
Approx. 21cm/8.3in
Weight:
Approx. 62.0g/2.2oz
Power Supply:
2Pcs CR2032 Button Batteries 200mAh (Built-in)
Replace with new battery once and last for nearly 80 hours:
Lighting Mode:
a variety of light colors slow flash and fast flash cycle, colorful lights flash frequently
Waterproof:
Life Waterproof
How to use:
1. Clip the hook and loop strap to the LED seat belt and make sure the plastic hook is facing upwards.:
2. Insert the elastic strap hook and loop strap into another hole of the strap and stick it together to form a closed loop.:
3. Place it on the arm/leg and tighten it. You can adjust the length of the elastic strap to get a better fit.:
Package List:
1 x LED Band1 x Strap:

Подобни продукти в категория