.

.

Homoyoyo Безлични Старецът Коледен Отглеждане Виси Дядо Коледа Дядо Коледа Окачен Отглеждане На Декоративни Подарък Чорапи, Коледни Чорапи Украшение, Бъз Висящи Зеле?

Homoyoyo Безлични Старецът Коледен Отглеждане Виси Дядо Коледа Дядо Коледа Окачен Отглеждане На Декоративни Подарък Чорапи,

Оценка на посетителите:

BGN 5.86
Брой продукти
Налично за поръчка

ШВЕДСКИ ОТГЛЕЖДАНЕ с ГНОМИКАМИ - Достатъчно пространство, за да поставите бонбони от всякакъв вид, малки подаръци и гарнитурата за отглеждане, за коледа сутринта беше още по-вълнуващо.ОКАЧЕН Дядо Коледа - Всички подробности са изключително обработват, идва с трайни гума заобикаля, осигуряване на безопасност и лекота на обесване.ОКАЧЕН ОТГЛЕЖДАНЕ на Дядо Коледа - Изработен е от плат от берберски руно и нетъкани текстилни материали, той е лесен и безопасен.ДЕКОРАТИВНИ ПОДАРЪК ЧОРАПИ - те са цветни, забавни и сладки.ЧОРАПИ за окачване - изработени от плат от берберски руно и нетъкани текстилни материали, те са здрави и в безопасност.Пратката включва 1 х подвесная капка Характеристики -Размер : Около 48x27,5x0,5 см/18,90x10,83x0 Коледни торбички за отглеждане. - Цвят : Зелен коледен отглеждане - Материал : плат от берберски руно и нетъкани текстилни материали, Коледни чорапи с шоколадови бонбони - Това ще даде нов облик на вашия дом, коледа дървото и т.н. Рождественскому подвешиванию. -Предлага цветни, забавни и сладки окачени чорапи на Дядо Коледа, окачени берберски флисовые Коледни чорапи, окачени чорапи за партита в домашна магазин.Окачен отглеждане на Дядо Коледа - Изработен е от плат от берберски руно и нетъкани текстилни материали, това е здрава и безопасни декоративни подарък чорапи. - Ще имате по-добро и по-щастливо и украса на коледната елха в памет на фестивала или парти. -Той има добро качество на изработка на детайлите, ще го използва за известно време, коледен окачен коледен окачен чорапи, коледни окачени чорапи, окачен на Санта Клаус.Информация за стоки с образа на Дядо Коледа, можете да го закачите на своята стена, врата и т.н. Чорапи за захващане на Този предмет представлява окачени чорапи, изработени от тъкани от берберски руно и нетъкани текстилни материали, устойчиви и сигурни.Чорапи с шведски гномом подходящи за вашия дом, магазин, парти, коледно и т.н. Декоративни подарък чорапи можете да направите красив фон за вашия празник.Украса под формата на висящи отглеждане на Дядо Коледа под формата на отглеждане, красиво и забавно.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория