.

.

Сплитер градински маркуч 2-Посочен - Тежка Метална Ивица на воден маркуч с Дълга дръжка, Спирателни кранове, 3/4, Двойно Y-Образен Съединител, Сплитер Кран за Градинск?

Сплитер градински маркуч 2-Посочен - Тежка Метална Ивица на воден маркуч с Дълга дръжка, Спирателни кранове, 3/4, Двойно

Оценка на посетителите:

BGN 7.41
Брой продукти
Налично за поръчка

Подходящ за маркучи, всички стандартни размери САЩ.Той е идеален за поливане на растения, измиване на автомобили и почистване на дъските. ?【Стабилен и издръжлив】 2-лентов сплитер за воден маркуч SIPIK изработен от ултра силна с сплав, устойчиво на ръжда и корозия, пълно гумено покритие - това е ключът, който може да се използва на открито през цялата година. ?【Стабилен и издръжлив】 2-лентов сплитер за воден маркуч SIPIK изработен от ултра силна с сплав, устойчиво на ръжда и корозия, пълно гумено покритие - това е ключът, който може да се използва на открито през цялата година.Той е идеален за поливане на растения, измиване на автомобили и почистване на дъските. сменете го, за да се избегне изтичане на информация.Подходящ за маркучи, всички стандартни размери САЩ.След продължителна употреба гумена шайба може да излезе от строя.Моля, свържете се с сплиттером внимание : не излагайте му удар, не оставяйте зимата на улицата, без специални своята практика.Разделител на водата е съвместим с всички таймер кран, спестявайки вашето работно време. ?【Конструкция без течове】 Нова актуализирана дълбока резба и гумени пръстени осигуряват максимална герметичную защита.Ние осигуряваме безпроблемна доживотна гаранция.Моля, изберете правилния размер на маркуча.Не забравяйте да изключите вода след употреба, за да се предотврати повреда на съединителя и да удължи живота.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория