.

.

Затемняющая стая cololeaf, Термоизолированная Затемняющая Прозорец Слепи, с Люверсами за Хол, Спалня, Детска Стая - Черно 52 W x 63 Инча (Панел 1)

Затемняющая стая cololeaf, Термоизолированная Затемняющая Прозорец Слепи, с Люверсами за Хол, Спалня, Детска Стая - Черно

Оценка на посетителите:

BGN 3.00
Брой продукти
Налично за поръчка

✅ Специални характеристики : Цвят от двете страни по еднакъв, защита на поверителност, контрол на осветление, топлоизолация, пестенето на енергия, намаляване на шума.Завеси без подплата преминава 85-99% от светлината, по-тъмен цвят подхожда най-добре. ✅ Е подходящ за : Спалня, хол, стая за гости, кухня, коридор, плъзгаща се врата във вътрешен двор, галерии, хотелиерството, офиса, преградни стени за складови помещения, добре се съчетава с голям прозорец. ✅Размери : 28 втулок ширина 200 см всяка.Вътрешен диаметър на втулка е 1,6 инча. препоръчва се на 1,5-2 пъти надвишава ширината на пръчка или летва.Ако дължината на въдица е 200 инча, ще се нуждае от по 2 пръти с ширина 150-200 см. Удилище в комплекта не е включена.Продава се за панел. ✅ Лесна поддръжка : машинно пране при ниска температура.Никакво избелване.Низкотемпературный ютия от обратната страна.Насладете се на 30-дневна гаранция за връщане на пари!. ✅ Моля, посетете ASIN B07 F7 W3 Q12 за получаване на водонепропускливи завеси за улица повишена ширина. натиснете "cololeaf", за да посетите магазина и да провери други материали по поръчка.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория