.

.

2 Опаковки Желейной Червило с Хрустальным Цвете, Магическа Пръчка, За да промените цвета При Температура, PH, Блясък За устни, Червило-Стик, Устойчив на Подхранващ Хи?

2 Опаковки Желейной Червило с Хрустальным Цвете, Магическа Пръчка, За да промените цвета При Температура, PH, Блясък

Оценка на посетителите:

BGN 0.33
Брой продукти
Налично за поръчка

?【Вид на стоката】 2 стръка желейной червило с хрустальным цвете, вълшебна температурата промяна на цвета, като червило, балсам за устни, гланц за устни, устни грим. ?【Промяна на цвета】 Оцветени балсам за устни може да се регулира дълбочината на цвета на устните, в зависимост от температурата и влажността на устните, всеки може да бъде свой собствен очарователен цвят на устните.Подходящ за професионална и домашна употреба, идеално за булки, сватби, партита и още много други. ?【Дълготрайна хидратация】 набор от прозрачни блесков за устни, водоустойчиви, устойчиви на овлажняващ крем, изработени от пчелен восък, витамин е, масло от авокадо, сухи цветя и други съставки за грижа за кожата, цялостно подхранва и се грижи за вашите устни, ги поддържа хидратирана. ?【Предимства】 Влажен балсам за устни /lip balm, подхранва и се грижи за устните, може ефективно да предотврати crackling устни, здрав и лесен за нанасяне, с очевидната картина, а цветът им е трудно да избледняват. ?【Идеален подарък】 Лека текстура магическа желейной червило, който е удобен за използване и придава на устните чувство на безтегловност и шелковистости.Лек и приятен външен вид, идеален за лична употреба или като перфектен подарък за семейството, колегите, приятелите на Коледа, Хелоуин, Ден на благодарността, рожден ден и други празници.Тази желейная червило с хрустальным цвете притежава магическа функция за промяна на цвят, тя може да промени цвят на устните си в зависимост от температурата и влажността на устните ти, всеки може да лесно да създадете свой собствен очарователен цвят на устните е нежна и прекрасна гледка, В балсам за устни са вградени две красиви сухо цвете, за да зарадва вашето настроение.Той е богат на полезни съставки за грижа за кожата, които ефективно предотвратяват crackling устни, а също и за подхранване и грижа за вашите устни комплексен начин.В същото време това е идеален подарък за дарения за подаръци.Характеристики : 1. Магическа функция на промените в температурата, регулира дълбочината на цвета на устните в съответствие с температура и влажност на устните. 2. Подхранва и хидратира, като оставя устните меки и гладки. 3. Устойчив водоустойчив овлажняващ крем продължително действие, лесно се нанася, не е лесно да се придържа към чашата, а цветът им е трудно да избледняват. 4. Текстурата е лека и нежна, цвят устойчиви и лесни за носене. 5. Подобряване на състоянието на своите устни и се грижат за тях.Параметри : Количество : 2 опаковки (01,02 цвят), (03,04 цвят), (05,06 цвят), 3 комплекта цветове по ваш избор Тегло : 27 гр. / бр. с Размери : 2,99 Х 0,98 х 0,98 инча Вие също искате да имате естествено атрактивни устни, като всички останали?Тази желейная червило кристал цвете с магическа функция на промяната на цветовете при магическа температура - забавно и мощна пръчка, която ви позволява лесно да се насладите на естествени и чаровни устни, така че вие също може да предизвика завистта на околните и да се превърне в център на внимание на всяко събитие.

Основни характеристики

Quantity:
2 packs, (01,02 colors), (03,04 colors), (05,06 colors), 3 color sets for your choice
Weight:
27 g/pc
Dimensions:
2.99 X 0.98 X 0.98 in
Do you also want to have naturally attractive lips like everyone else? This crystal flower jelly lipstick, with its magical magic temperature color changing function, is fun and powerful, allowing you to easily enjoy having natural and charming lips, so that you can also attract the envy of others and become the focus of any occasion.:

Подобни продукти в категория