.

.

Пере Пелени За кучета ROZKITCH (3 опаковки), за Многократна употреба Добре Абсорбиращи Колан-рокля.в тях можете да мечтаете за кучета-на момичетата в Периода на топлина ?

Пере Пелени За кучета ROZKITCH (3 опаковки), за Многократна употреба Добре Абсорбиращи Колан-рокля.в тях можете да мечтаете

Оценка на посетителите:

BGN 14.39
Брой продукти
Налично за поръчка

Силно усвояването благодарение на вшитым миещ се подгузникам;. Цветна прическа с 3 рисунки;.За многократна употреба и моющийся;.Удобни и дишащи;.Удобство и хигиена. ❤Памперси за кучета Large Female-памперси за големи кучета са отлични за кучета по-голям размер, размерът на талията 14,1-21,2"/36-54 виж Моля измерете талията на кучето си, точно пред задните си лапи, за да е добре да се побере пелена за кучета, преди да поръчате.Ако вашето куче е средно по размер, помислете за теглото му.Куче потяжелее, увеличься на размера.По-тънък куче, уменьшись на размера. ❤Памперси за женските кучета кучета - пелени за Многократна употреба за кучета female разработени специално за женските кучета кучета.Лесно се облича и да стреля.Пелена за домашни любимци female полезен за неопитни кученца, женски кучета в период на топлина и кучета, страдащи от възбуда при уриниране или незадържане на урина. ❤Мека пелена за кучета големи размери - За подобряване на комфорта и вземане на кучето нашите памперси за кучета от женски пол, не са "смачкания" или неприятно структура, поради която за много кучета не е като обикновените памперси за кучета.Нашата удобна кука за памперси за кучета, външен, специално проектиран за мършав кучето или в периода на смяна на оперението.Моля, запознайте се с нашата таблица с размери и измерете обиколката на талията куче, преди пускането на поръчката.Ако вашето куче е средно по размер, помислете за теглото му.По-тежък куче, моля, увеличете размера, по-тънък куче, намаляване на размера.Памперси за кучета се предлагат в 4 размери и са с регулируеми куки и примки на талията и предната част, така че те могат да се свържат с кучето си и да расте заедно с нея от раждането до приучения към гърне, в период на топлина и по-високо възраст, значително увеличаване на продължителността на живота.Таблица с размери.Моля, измерете размера на вашите кучета и сравнете с таблицата за размери или снимки. (S) Талия : 9-13,3 инча /23-34 виж (M) Талия : 11-15,7 инча/28-40 виж (L) Талия : 14,1-21,2 инча/36-54 виж (XL) Талия : 17,3-25,9 инча/44-66 виж Спецификацията.Цвят : трицветна.Материал : полиестер, махровая плат.Списък на пакетите : пере пелени за кучета от женски пол * 3 бр. / бр.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория