.

.

Калъф за телефон за iPhone Plus 8 7 plus, Вертикална Здрава Защитна Кобур LUXMO, Джоб за Носене на Открито, Клип за колан, калъф за iPhone 6 Plus, с калъф за крайградски пътувания / Вод?

Калъф за телефон за iPhone Plus 8 7 plus, Вертикална Здрава Защитна Кобур LUXMO, Джоб за Носене на Открито, Клип за колан,

Оценка на посетителите:

BGN 1.33
Брой продукти
Налично за поръчка

[Съвместим] Вътрешни размери : 6,7 "х 3,5"x 0,8" (17 x 9 x 2 cm).Универсален здрав калъф за колан, подходящи за 5,5-инчов i Phone 6 Plus/6s plus/ 7 plus / 8 plus с дебел калъф. [Високо качество] Изработен от устойчив найлон от външната страна, която може да защити вашият телефон от незначителни удари, за да се избегнат повреди.Вътрешната украса е направена от мека неопреновой тъкан, гладка, без драскотини. [Индивидуален дизайн за активен отдих] Кука, верига за колан и стоманена метална скоба за колан са идеални за тези, които тръгват в поход или да се занимава с туризъм, те могат здраво да държите телефона на колана, за да освободи ръцете си и лесно да се сдобият с телефон. [Приятен външен вид и устойчив на удари] Чанта-кобур с вертикално панти капак, но е позволено подвешивание хоризонтално или вертикално, има черна герметичную ред и магнитна закопчалка, които осигуряват безопасността на телефон в джоба. [Добри услуги] Ако имате някакви въпроси, свободни да свържете се с нас и ние ще направим всичко възможно, за да ги решим за вас. [Съвместим] Вътрешни размери : 6,7 "х 3,5"x 0,8" (17 x 9 x 2 cm).Универсален здрав калъф за колан, подходящи за 5,5-инчов i Phone 6 Plus/6s plus/ 7 plus / 8 plus с дебел калъф. [Високо качество] Изработен от устойчив найлон от външната страна, която може да защити вашият телефон от незначителни удари, за да се избегнат повреди.Вътрешната украса е направена от мека неопреновой тъкан, гладка, без драскотини. [Индивидуален дизайн за активен отдих] Кука, верига за колан и стоманена метална скоба за колан са идеални за тези, които тръгват в поход или да се занимава с туризъм, те могат здраво да държите телефона на колана, за да освободи ръцете си и лесно да се сдобият с телефон. [Приятен външен вид и устойчив на удари] Чанта-кобур с вертикално панти капак, но е позволено подвешивание хоризонтално или вертикално, има черна герметичную ред и магнитна закопчалка, които осигуряват безопасността на телефон в джоба. [Добри услуги] Ако имате някакви въпроси, свободни да свържете се с нас и ние ще направим всичко възможно, за да ги решим за вас.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория