.

.

Комплект чаши за студена вода LIUZH, набор от стъклени чаени чаши за дома, хол, определени за вода, скандинавски огнеупорни плодов чай комплект (Цвят: D, размер: както е ?

Комплект чаши за студена вода LIUZH, набор от стъклени чаени чаши за дома, хол, определени за вода, скандинавски огнеупорни

Оценка на посетителите:

BGN 25.92
Брой продукти
Налично за поръчка

Използвайте с тавата, удвояване на външен вид, удобство за съхранение.Лесен луксозна поставка за чаши за източване, кажете сбогом на разстройство на работния плот.С кран, удобен и бърз, и е готов за консумация.Керамични пылезащитная на кутията, запирающая пресни продукти, сейф на входа.Може да съдържа сок, мляко, чай, бира, ароматен чай и т.н. Използвайте с тавата, двоен външен вид, удобна хранениелегкий луксозна поставка за чаши за източване, кажете сбогом на разстройство на работния плот С помощта на кран, удобен и бърз, готови за консумация керамични прахоустойчив калъф, определя пресни продукти, сейф на входа Може да съдържа сок, мляко, чай, бира, ароматен чай и т.н. Материал : стъкло, метал Съдържание на опаковката : A, BA-Комплект за вода "Перлена корона" на 4 чаши V-Комплект за вода "Перлена корона", на 6 чаши с Размер : Както е показано на фигура, в комплекта влиза : бутилка за студена вода * 1 комплект (не включва други демонстрационни обекти) Съвети : 1. Моля, се допуска отклонение от 2-3 см от ръчно измерване.2. Поради различни монитори цветовете могат да се различават, моля, разберете.Пълен комплект, подходящ за самостоятелно използване и гостоприемство.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория