.

.

ARKOSKNIGHT Регулируеми Бродирани Бейзболни Шапки Tesia Wordmark Лого Wordmark Моторни Състезания Шапка Мода Улични Танци Спорт Пътуване (Wordmark)

ARKOSKNIGHT Регулируеми Бродирани Бейзболни Шапки Tesia Wordmark Лого Wordmark Моторни Състезания Шапка Мода Улични Танци

Оценка на посетителите:

BGN 9.06
Брой продукти
Налично за поръчка

【Материали премиум-клас】 Нашата шапка е изработена от висококачествен материал, тя е дишаща, мека на допир. 【Сложна бродерия】 Бродирани логото на колата на бейсболке, добре изглеждащ, за да ви държат в прохладно и стил. 【Регулируема закопчалка отзад】 Регулируем размер, подходящи за повечето.Тази шапка е снабден с регулируем корпус, който позволява ви персонализирани шапка по размер така, както ви харесва повече.Дизайн на шапки я прави подходяща за мъже и жени. 【Персонализирани дизайн】 Той е структурирана колелцето и извити козирка.Бродирани капси подобряват дишането, задържат потта и бързо да изсъхне.Всеки капачка е изработена така, че да продължи дълги години и да издържат на по-дълъг ежедневно носене. 【Идеален подарък】 Шапка ще се превърне в страхотна идея за подарък за вашите приятели и близки.Отличен за пролетта и лятото, дизайн one size fits all гарантира сигурна и комфортна за кацане всеки път.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория