.

.

4-Инчов 4-фланец самоцентрирующийся патронник С набор от 10въртящи се кръга. Струг патронник за обработка на дървен материал за шлифоване и рязане на дъното на дърве?

4-Инчов 4-фланец самоцентрирующийся патронник С набор от 10въртящи се кръга. Струг патронник за обработка на дървен материал

Оценка на посетителите:

BGN 29.51
Брой продукти
Налично за поръчка

1. Малък размер и лекота на използване. 2. Висока точност на центриране и голям диапазон на затягане. 3. Е изработен от неръждаема стомана, която има висока твърдост, устойчивост на износване и дълготрайност. 4. Патронник има два начина за инсталиране : инсталирайте с къс цилиндър е центрирана и монтаж на резба, които са лесни, бързи и удобни. 5. Патронник може да използвате за конвенционални стругове машини, шлифовъчни машини, фрезоване, машини и повечето дървообработващи машини, конвенционални стругове машини и машини за промишлени цели, представени на пазара.Брой гъби : 6 Захранване : ръчно Номер на модела : СТЦ-10 Материал : bakelite и стомана Обхват на затягане 65 мм 200 мм Предпоставка включва в себе си същото, че и на снимка : 1 х патронник на струг.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория