.

.

Led лампа Goehiaul PAR36 9W 3000K Топло бял цвят, AC/DC12V, 900 лумена в еквивалент на 36 Халогенни с мощност 60 W, водоустойчив ландшафтна лампа LED PAR36 (4 опаковки)

Led лампа Goehiaul PAR36 9W 3000K Топло бял цвят, AC/DC12V, 900 лумена в еквивалент на 36 Халогенни с мощност 60 W, водоустойчив

Оценка на посетителите:

BGN 22.39
Брой продукти
Налично за поръчка

Led лампа PAR 36 НЕ разполага с контрол на яркостта.Моля, задавайте само на системата за 12 V. Моля, използвайте го в осветительном уред. ?【Пестене на енергия】 : ниска консумация на енергия, тази led лампа PAR36 на 80% спестяване на енергия в сравнение с лампи с нажежаема жичка, энергоэффективна, значително намаляване на сметките за електричество. ?【Дълъг живот】 : срок на експлоатация е 30 000 часа, е здрава, не се нуждае от честа смяна на крушки, спестява разходи за поддръжка. ?【Супер ярък】 : led лампа PAR36 с мощност 9 W, 900 лумена, равна халогенна лампа с мощност 60 Вата, а широк ъгъл на лъча 120 ° позволява да освети околността с голяма яркост. ?【ВОДОУСТОЙЧИВ】 : клас на защита IP65, корпус от закалено стъкло с висока твърдост, сверхпрочный фланец лъч, който предпазва развитието на ландшафтната лампа PAR36 от неблагоприятни атмосферни условия, напрежение 12 В, е безопасен за човешкото тяло, идеален за използване на открито. ?【Широко приложение】 : Led прожектор PAR36 широко се използва в търговски, жилищен и превозното светлина, такъв като пейзаж осветление, осветление, камиони, трактори, джипове и микробуси на колела.Goehiaul предлага широка гама от led крушки PAR 36 капацитет от 6 до 15 Вата с два различни цветови температури : студено-бял и топло бял, за да отговарят на различните нужди на нашите уважаеми клиенти.Led лампа Goehiaul мощност 9 Вата-12 В еквивалентен на халогенна лампа с мощност 60 W, което позволява да се пести електроенергия.Ниско напрежение led поддържан светлини PAR36, AC / DC, 12 v, за защита от свръх налягане и претоварване, безопасни и надеждни за използване.Led лампа PAR36 широко се използва в търговски и жилищен светлина, такъв като пейзаж осветление, осветление на товарни автомобили, тракторное осветление, осветление на басейна, джипове и микробуси на колела.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория